Ja po wizycie bialko w moczu na granicy normy cisnienie 130/ 70 w piatek na pomiar cisnienia
Mala warzy 812 g pomiary w normie
Super, ze córeczka ładnie przybiera [emoji5]
A to ciśnienie to trochę wysokie, prawda??[emoji50]
Wszyscy mogą go podziwiać [emoji38] dobrze ze nazwisk tam nie ma [emoji6] może coś w tym jest że chłopaki chętniej chcą pozować...?
Taaa... małe bezwstydniki[emoji85][emoji8]
jasne ze wszystko jest w porzadku!! widzisz ja nie mialam podanej wagi mlodego... jedynie pomiary mialam i powiem ci ze nic nie trace bo z ta waga z usg to czesto sa takie pomylki jak sie okazuje ze to o kant dupy potluc mozna hehehe
grunt ze maluszki zdrowo rosna a jakiej beda wielkosci okaze sie po porodzie
tak juz na sicku
obudzilam sie z mezem ktory szedl wczesniej do pracy ..jeszcze zdazyl mi zrobic herbatke przed wyjsciem (pamietasz ze u nas godzina do tylu?) a potem poszlam spac do 8 hehehe
dzis mi sie b, dobrze spalo!!!!!!!
musze poszukac imienia bo maz nie chce Samuela hehehehehhe
To jak mój.. najpierw mu sue podobało, pózniej nie, a teraz stwierdził, że może jednak Tomuś zostanie [emoji86][emoji28] ale już mu nie wierzę
Na 99% będzie Majka [emoji38][emoji7] 575 g, wszystko dobrze, wyniki super. To tak na szybko [emoji6]
Gratuluję potwierdzonej córeczki! [emoji106][emoji5]mam siostrzenice Majkę[emoji16]
Gratuluję udanych wizyt [emoji7][emoji4]
Dziewczyny, wybieracie się na sesje ciążowe? W którym tygodniu?
Nie pójdę... z Jaśkiem nie byłam, to teraz tez nie pójdę.. moze to głupie ale to trochę niesprawiedliwe by było... Wiec sama sobie pstrykam fotki Haha [emoji16]
Hej
Też miałam dziś wizytę. Była nieplanowana bo dostałam silnych boli krzyża na samym dole i skurczy w podbrzuszu. Od kilku dni mnie meczyly a wizytę miałam mieć za tydzień a że już minęło 4 tyg od ostatniej to przyspieszylismy ja o tydzień bo 5 tyg to trochę długo a chciałam sprawdzić czy wszystko ok. I dzięki Bogu nie jest źle wyniki morfo trochę gorsze, gin powiedział że malutki zjada mnie od środka dużo ode mnie ciągnie wszystkiego dlatego wyniki trochę się pogorszyly. Synek dalej jest synkiem, waży koło 1100 g czyli pierwsze kilo mamy za sobą ogolnie synus zdrowy, rozwija sie prawidlowo i wszystko super, bardzo ruchliwy. A bóle wynikają z tego że synek obrócił się już główka w dół i jest bardzo nisko, napiera glowka na drogi rodne i stąd poczucie jakby mnie wszystko do dołu tam ciągnęło. Powiedział że raczej już tak zostanie bo ułożył się ładnie do porodu i z tymi bólami muszę nauczyć się żyć przez te 3 m-ce bo nie znikną. Mam pić wodę z cytryna, jeść żurawinę codziennie po trochu , magnez 3 razy dziennie po 1, jak będzie bardzo bolało to 3 razy dziennie po 2 tabl plus nospa, dużo wypoczywać i dużo leżeć i tyle. Z ciekawostek przez te 4 tyg od ostatniej wizyty wydluzyla mi się szyjka o prawie 1 cm i znowu jest długa na ponad 4 cm. Zdziwił się bo powiedział że rzadko tak się dzieje a to dzięki temu że synuś poszedł do żłobka a ja mam więcej czasu dla siebie i więcej odpoczywam także śmiał się że o to chodziło i to jest to Także jestem spokojna i czekamy do następnej wizyty
My sesję zdjęciową ciążowa robimy w 2 tygodniu października. Z pierwszej ciąży też mam i super pamiątka także nie wyobrażam sobie jej teraz nie robić. To konieczność
Gratuluje zdrowego synka [emoji16][emoji106] pierwsze kilo na forum pyklo, to znaczy z wizyty, bo w brzuchach niewiadomo która co ma Haha [emoji23][emoji86] super, ze ci się szyjka wydłużyła [emoji106]odpoczywaj jak masz okazję[emoji5][emoji847]