Jako cisnieniowiec powiem, ze nie jest wysokie martwic się mozna gdy wartości cisnienia osiągają regularnie 140/90 lub je przekraczaja z takiego cisnienia jak ma Weronikarz to bym sie cieszyla, choc teraz przy lekach mam okolo 130/80 - 135/85 wiec nie jest zle, lekarz tez nie ma zastrzezen.
Ja niskociśnieniowiec, wiec dla mnie każdy wynik powyżej 110 to już duży [emoji23]
Dziewczyny ogarnelam dopiero teraz czytajac wynik z echo, ze mlody waży okolo 887 gram refleks mam nieziemski ale to dlatego ze skrotem bylo napisane a nie słownie szacowana waga jak na polowkowych i mnie ten skrot tak ciekawil, ze sprawdzalam w necie i patrze a tu szacowana waga
Haha lepiej późno niż wcale[emoji854] to przynajmniej poznałaś wagę swojego dzieciątka [emoji16][emoji5]normalnie detektyw z ciebie [emoji106][emoji847]
No dobra, teraz na spokojnie[emoji4] hemoglobina się nie martwić bo wszystko w normie że ona teraz spada - w kolejnych badaniach powinna już być wyższa a jak nie to wtedy żelazo. Reszta rewelacja. Dostałam magnez bo miałam ostatnio skurcze w łydkach. Mała pomierzona wzdłuż i wszerz i tak jak ostatnio była w środku normy tak teraz jest w normie ale pod środkowa linia ale narazie mamy się tym nie martwić bo nadal w normie[emoji4] Widziałam przelotem że termin się zmieniał przy pomiarach max do 6 dni w tył wiec nie tak strasznie. Kurcze wszystko pomierzyl - nawet stopę i rączkę i stwierdził że będę miała najlepiej przebadane dziecko z jego pacjentek[emoji38] po infekcji nie ma śladu, hurra! [emoji38] a mała i tak średnio chciała współpracować ale wkoncu się odwróciła i dostałam 99% pewnosci[emoji41] no i tyle, teraz już serio trzeba będzie brac się za wyprawkę [emoji6] wg aplikacji dziś 23+5 i pokazuje normę 600g czyli +/- właśnie tak jest[emoji4]
Naradę porządnie pomierzone dziecko [emoji106] Podglad totalny [emoji85] ja tez w końcu ruszam z wyprawka.. na razie dodaję do ulubionych Haha ale powoli zacznę klikać na kup [emoji123][emoji5]