reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Pudrowy róż owszem toleruje bo nawet sama mam kilka takich ciuchów. Ale jak przeglądałam rzeczy moim koleżanek żeby coś wybrać dla małej to przysięgam że jak tylko widziałam róż róż taki prawdziwy to nawet nie rozkladalam żeby zobaczyć co to [emoji28] pewnie nie będziemy miały wyjścia i I tak prędzej czy później coś założymy różowego bo wszędzie go pełno ale na początek postaram się z nim walczyć [emoji6]

dopoki bedziesz rzadzic to korzystaj :p
moja mloda miala malo rozowego kiedy nie miala nic do powiedzenia co do ubioru ale z czasem sama wykazywala wlasny gust a zmuszac jej by rezygnowala z czegos co jej sie bardzo podoba bylo dla mnie bez sensu choc wiele razy szlam ja z nia czy ona ze mna na kompromis:p (jak kazdy rodzic pragne by moje dziecko bylo szczesliwe) aby to mialo rece i nogi bo ------->
dla mnie aby nie bylo przesadziscie z jednym kolorem ..bo roz sam w sobie mi nie przeszkadza..nie lubie zestawien typu rozowy wozek..rozowy pokrowiec...rozowa czapka ..rozowa kurtka ....

My juz albo dopiero po. Badanie trwalo ponad godzine, bylo dosyc trudne przez moje Bmi i maly oczywiście wiercil sie jak szalonh :D co udalo sie pani dr zlapac obraz ladnu to on cmych i juz go nie bylo :) ale wyszlo wszystko dobrze, wady serca nie ma,najwazniejsze rzexzy udalo siw pieknie dojrzec. wedlug usg 25+3, wiec maly rosnie ;) . Pani profesor ktora nadzorowala badanie wyszla z propozycją, zebym przyjechala na badanie dodatkowe, bo maja otrzymac w bliskim czasie jakis super hiper sprzet, a ja bym była dla nich dobrym materialem do badan, ze względu na te trudności przez moje bmi i ze jestem dla nich cennym pacjentem ;)
Super wieści, że wszystko ok :)
No i propozycja kolejnego badania. Miło z ich strony

dopoki bedziesz rzadzic to korzystaj :p
moja mloda miala malo rozowego kiedy nie miala nic do powiedzenia co do ubioru ale z czasem sama wykazywala wlasny gust a zmuszac jej by rezygnowala z czegos co jej sie bardzo podoba bylo dla mnie bez sensu choc wiele razy szlam ja z nia czy ona ze mna na kompromis:p (jak kazdy rodzic pragne by moje dziecko bylo szczesliwe) aby to mialo rece i nogi bo ------->
dla mnie aby nie bylo przesadziscie z jednym kolorem ..bo roz sam w sobie mi nie przeszkadza..nie lubie zestawien typu rozowy wozek..rozowy pokrowiec...rozowa czapka ..rozowa kurtka ....
Wiem wiem, później będę miała mało do gadania [emoji28] ja nie lubię takiego wściekłego różu nawet jak jest go tylko trochę... a jak już wszystko takie to szaleństwo w oczach [emoji26] zobaczymy jak to wyjdzie [emoji4]
Dobra, musze się zbierać ogarniać bo juz za godzinkę trzeba wychodzić z domu[emoji38] ach, trzymajcie kciuki - za wyniki, infekcje i współpracę maleństwa - za wszystko jak zawsze[emoji6]

Wiem wiem, później będę miała mało do gadania [emoji28] ja nie lubię takiego wściekłego różu nawet jak jest go tylko trochę... a jak już wszystko takie to szaleństwo w oczach [emoji26] zobaczymy jak to wyjdzie [emoji4]
Dobra, musze się zbierać ogarniać bo juz za godzinkę trzeba wychodzić z domu[emoji38] ach, trzymajcie kciuki - za wyniki, infekcje i współpracę maleństwa - za wszystko jak zawsze[emoji6]
Trzymam kciuki i daj znać co i jak.

Czuję się fatalnie, odkąd wróciłam z badania to leżę lub śpię, jest mi słabo i nie dobrze, do tego głowa mnie boli. Czuję się paskudnie, jak na początku ciąży.

reklama
Do góry