reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A ty dzis masz urodziny? To wszystkiego najlepszego i powodzenia na wizycie
Ja tez dzis mam wizyte na 9.40

Kciuki za wizytę! :) Już coraz bliżej :)

Jutro :) dziękuję bardzo :) :*

To jutro ci złożę ;) I zmienię w tabelce licznik :laugh2:

Hey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]

Tez byłam na wizycie przed wyjazdem :) lepiej sprawdzić :) Kciuki za potwierdzenie płci!!!!!!! :happy: o której?

Ja tez miałam ciepłą, ale tak mi się pić chciało...w domu tylko dwa łyki wody, a zanim dojechałam, zarejestrowałam się, bo jakieś zamieszanie było, to pragnienie miałam już hohoho...Dlatego praktycznie jednym haustem wypiłam :rolleyes2::rofl2:

Kciuki za wizytę! :) Już coraz bliżej :)

To jutro ci złożę ;) I zmienię w tabelce licznik :laugh2:

Tez byłam na wizycie przed wyjazdem :) lepiej sprawdzić :) Kciuki za potwierdzenie płci!!!!!!! :happy: o której?
15:30. Tym bardziej że morfologia wyszła mi jako tako (pewnie usłyszę ze jest ok) mam dużo parametrów H lub L ale tak do 0,5 maksymalnie przekroczone wiec myślę że będzie ok. Ale wiadomo niech to sprawdzi[emoji4] no i ostatnio miałam znowu jakąś infekcje a nic nie czułam wiec tez wole żeby zerknął czy faktycznie wszystko zeszło. Ale najważniejsza ta płeć [emoji38][emoji7]

15:30. Tym bardziej że morfologia wyszła mi jako tako (pewnie usłyszę ze jest ok) mam dużo parametrów H lub L ale tak do 0,5 maksymalnie przekroczone wiec myślę że będzie ok. Ale wiadomo niech to sprawdzi[emoji4] no i ostatnio miałam znowu jakąś infekcje a nic nie czułam wiec tez wole żeby zerknął czy faktycznie wszystko zeszło. Ale najważniejsza ta płeć [emoji38][emoji7]

To żeby po infekcji śladu nie było, a dzieć miał pięknie rozłożone nóżki :-pA hemoglobina nisko czy ok?

Licznik jest ok, se dodalam wczesniej hehe :D 27 kończę jutro :)

To taka jesteś :rolleyes2:;) Ja to sobie dopiero w dniu urodzin przestawiłam...no ale ja 8lat starsza :o każdy rok na wagę złota :rofl2::cool2:

reklama
Do góry