reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A ty dzis masz urodziny? To wszystkiego najlepszego i powodzenia na wizycie
Ja tez dzis mam wizyte na 9.40

Kciuki za wizytę! :) Już coraz bliżej :)

Jutro :) dziękuję bardzo :) :*

To jutro ci złożę ;) I zmienię w tabelce licznik :laugh2:

Hey! Ja mam dziś nie planowana wizytę. Miałam mieć za tydzień ale jedziemy nad morze i mogłam przesunąć jeszcze tydzień do przodu albo właśnie dziś (wiadomo że wolałam dzis [emoji6]). To 3 tygodnie od ostatniej wizyty i mam nadzieje ze zrobimy usg i nareszcie na 100% potwierdzimy płeć [emoji38]

Tez byłam na wizycie przed wyjazdem :) lepiej sprawdzić :) Kciuki za potwierdzenie płci!!!!!!! :happy: o której?

Ja tez miałam ciepłą, ale tak mi się pić chciało...w domu tylko dwa łyki wody, a zanim dojechałam, zarejestrowałam się, bo jakieś zamieszanie było, to pragnienie miałam już hohoho...Dlatego praktycznie jednym haustem wypiłam :rolleyes2::rofl2:

Kciuki za wizytę! :) Już coraz bliżej :)

To jutro ci złożę ;) I zmienię w tabelce licznik :laugh2:

Tez byłam na wizycie przed wyjazdem :) lepiej sprawdzić :) Kciuki za potwierdzenie płci!!!!!!! :happy: o której?
15:30. Tym bardziej że morfologia wyszła mi jako tako (pewnie usłyszę ze jest ok) mam dużo parametrów H lub L ale tak do 0,5 maksymalnie przekroczone wiec myślę że będzie ok. Ale wiadomo niech to sprawdzi[emoji4] no i ostatnio miałam znowu jakąś infekcje a nic nie czułam wiec tez wole żeby zerknął czy faktycznie wszystko zeszło. Ale najważniejsza ta płeć [emoji38][emoji7]

15:30. Tym bardziej że morfologia wyszła mi jako tako (pewnie usłyszę ze jest ok) mam dużo parametrów H lub L ale tak do 0,5 maksymalnie przekroczone wiec myślę że będzie ok. Ale wiadomo niech to sprawdzi[emoji4] no i ostatnio miałam znowu jakąś infekcje a nic nie czułam wiec tez wole żeby zerknął czy faktycznie wszystko zeszło. Ale najważniejsza ta płeć [emoji38][emoji7]

To żeby po infekcji śladu nie było, a dzieć miał pięknie rozłożone nóżki :-pA hemoglobina nisko czy ok?

Licznik jest ok, se dodalam wczesniej hehe :D 27 kończę jutro :)

To taka jesteś :rolleyes2:;) Ja to sobie dopiero w dniu urodzin przestawiłam...no ale ja 8lat starsza :o każdy rok na wagę złota :rofl2::cool2:

reklama
Do góry