Igorowelove
Moderatorka
To my ten sam rocznik jestem mlodsza od Ciebie o 28 dni [emoji23]Licznik jest ok, se dodalam wczesniej hehe 27 kończę jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my ten sam rocznik jestem mlodsza od Ciebie o 28 dni [emoji23]Licznik jest ok, se dodalam wczesniej hehe 27 kończę jutro
W moim lab jest norma 11.2 a mam 10.9. Do tej pory zawsze miałam w normie.To żeby po infekcji śladu nie było, a dzieć miał pięknie rozłożone nóżki A hemoglobina nisko czy ok?
To taka jesteś Ja to sobie dopiero w dniu urodzin przestawiłam...no ale ja 8lat starsza każdy rok na wagę złota
Wiec tego terminu powinnas sie trzymac ewentualnie +2 tyg, bo pozniej ciaze wywoluja8 grudzien
Dzieki juz jestem spokojniejsza [emoji6]Wiec tego terminu powinnas sie trzymac ewentualnie +2 tyg, bo pozniej ciaze wywoluja
8 grudzien
Jakos tak zawsze mowie rocznikowo
Hmmm... chyba tak to nie działa.. dzieci przybierają w rożnym tempie, może na końcówce mogą zwolnić a inne znowu nadganiają [emoji5]No i jeszcze usg moze sie pomylić...[emoji58]miałaś skończony 22 czy rozpoczęty? Bo mój synek w niezakończony 22tygodniu, brakowało dwóch dni, ważył na usg 535gr i lekarz nic nie mówił o kolosie przy porodzie, tylko ze jest trochę większy... ale to ciężko ocenić na tym etapie- jakie sie urodzi, bo jeszcze tyle czasu zostało, a moze akurat mój syn teraz zwolni [emoji57] także ja mimo wszystko nastawiam sie na przeciętniaka [emoji51][emoji5]
W moim lab jest norma 11.2 a mam 10.9. Do tej pory zawsze miałam w normie.
Nasza Mała w pierwszym dniu 23 tygodnia ważyła 468g i powiedział, że jest niemal idealnie na środkowej lini centylowej i jak utrzyma tępo to idzie tak na 3,5 kg.