reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hmmm... chyba tak to nie działa.. dzieci przybierają w rożnym tempie, może na końcówce mogą zwolnić a inne znowu nadganiają [emoji5]No i jeszcze usg moze sie pomylić...[emoji58]miałaś skończony 22 czy rozpoczęty? Bo mój synek w niezakończony 22tygodniu, brakowało dwóch dni, ważył na usg 535gr i lekarz nic nie mówił o kolosie przy porodzie, tylko ze jest trochę większy... ale to ciężko ocenić na tym etapie- jakie sie urodzi, bo jeszcze tyle czasu zostało, a moze akurat mój syn teraz zwolni [emoji57] także ja mimo wszystko nastawiam sie na przeciętniaka [emoji51][emoji5]

Nasza Mała w pierwszym dniu 23 tygodnia ważyła 468g i powiedział, że jest niemal idealnie na środkowej lini centylowej i jak utrzyma tępo to idzie tak na 3,5 kg.

W moim lab jest norma 11.2 a mam 10.9. Do tej pory zawsze miałam w normie.

Ale to chyba dostaniesz żelazo teraz? Ja jeszcze nie dostałam, ale miałam poniżej 12, wiec jeszcze w normie, tyle, że ja zwykle hemoglobinę wysoko miałam 13,5 i wyżej, nawet powyżej 14 czasami. Najmniej to chyba niecałe 13, więc dla mnie moja hemo juz jest nisko. Myślę, że na następnej wizycie mi przepisze, jak jeszcze spadnie...chyba że nie spadnie ;)

reklama
Do góry