Kelyana
Fanka BB :)
U mnie raczej tez tak wypadnie pewnie mam nadzieje ze wytrzymamy w trójpakuU mnie tez cięcie okolo 10 listopada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie raczej tez tak wypadnie pewnie mam nadzieje ze wytrzymamy w trójpakuU mnie tez cięcie okolo 10 listopada
Dacie radę też mam nadzieję, że dotrwamy, chociaż boję się, że mi ciśnienie bardziej skoczy i rozwiążą wcześniej. Wiadomo, ze najważniejsze malenstwo, ale chociaż do tego 37 skonczonego bym chciała dotrwać.U mnie raczej tez tak wypadnie pewnie mam nadzieje ze wytrzymamy w trójpaku
Znowu nie spałam całą noc. Brzuch mi twardnieje i trochę boli bo lewej stronie. Myślałam o pojednaniu na IP ale dotrwalam do rana. Na 9:45 udało mi się umówić do jakiejś lekarki w medicover. Trzymajcie za mnie kciuki.
Po wizycie Mały waży już prawie 700 g [emoji33] siedzi miednicowo. Wszystko ok. Cesarka wstępnie ok 10 listopada [emoji33]
A no i wspomniałam o dusznosciach, dał mi namiar na pulmonologa. Póki co mam obserwować ale jeśli pojawia się to codziennie to trzeba skonsultować
Hej dziewczyny [emoji4]
Ja wypoczywam nad morzem[emoji17] pogoda super ale sinice się pojawiły i dupa z kąpania. Do tego zmiana klimatu i mega zatwardzenie....[emoji37] Nawet humor mi to psuje bo się czuje ciężko, zjadłabym tyle rzeczy, ale nie mam miejsca... Chcę już do domu...
Gratuluję udanych wizyt i tak ma być na każdej wizycie[emoji4]
U mnie raczej tez tak wypadnie pewnie mam nadzieje ze wytrzymamy w trójpaku
Znowu nie spałam całą noc. Brzuch mi twardnieje i trochę boli bo lewej stronie. Myślałam o pojednaniu na IP ale dotrwalam do rana. Na 9:45 udało mi się umówić do jakiejś lekarki w medicover. Trzymajcie za mnie kciuki.
Kciuki zaciśnięte, daj znać po.
Któraś się zastanawiała, kiedy nasze dzieci osiągną 1kg. U nas na forum w sierpniowych mamach 2016 jedna urodziła w 27 + 6 tc, mały miał 1200g i 40cm, dostał 8 pkt.
Paulina teraz po prostu musi być dobrze, innej opcji nie przewidujemy.Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Bardzo się cieszymy będzie dobrzeHej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze