To nie fajnie. U mnie mala urodzona o 9.45 a o 21 przyszly pionizowac i tez lezalam na zwyklej sali.Ja za to bardzo źle... Ale wiem dlaczego, zdecydowanie zbyt długo leżałam Mała urodziła się w poniedziałek o 12:30 a pionizacje zaczęłam we wtorek o 10 [emoji37][emoji43][emoji57] to był dramat. A wszystko dlatego że nie leżałam na sali pooperacyjnej tylko w jedynce i chyba o mnie zapomnieli... [emoji57] tym razem wstaje najszybciej jak się da! podobno tak lepiej
reklama
LassHa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam bardzo nieciekawy problem. Od początku ciąży miałam zaparcia ale jakoś tam sobie radziłam a dziś jest odwrotnie. Od rana biegunka i nie wiem co robić, narazie jem czekolade ale nie wiem czy dzwonić do lekarza czy nie panikować
azamamew
Ja jak miałam biegunkę niedawno to mąż (syn pielęgniarki) mówił, że lekarz radził jeść paluszki i popijać rozgazowaną colą. Mnie trzymało to tak pół dnia. Biegunkę miałam taką, że myślałam, że zwymiotuje, bo ból był taki ogromny. Ale na wszelki wypadek byłam wtedy na ip by sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku.
LassHa
Ja jak miałam biegunkę niedawno to mąż (syn pielęgniarki) mówił, że lekarz radził jeść paluszki i popijać rozgazowaną colą. Mnie trzymało to tak pół dnia. Biegunkę miałam taką, że myślałam, że zwymiotuje, bo ból był taki ogromny. Ale na wszelki wypadek byłam wtedy na ip by sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku.
Właśnie sama zastanawiam sie czy jechać..
Paulianna89
Dziewczyny mam bardzo nieciekawy problem. Od początku ciąży miałam zaparcia ale jakoś tam sobie radziłam a dziś jest odwrotnie. Od rana biegunka i nie wiem co robić, narazie jem czekolade ale nie wiem czy dzwonić do lekarza czy nie panikować
Spróbuj smectę. I pij dużo wody. Smectę można w ciąży, bo moja p, Doktor powiedziała ze mam zabrać na wakacje.
piorunem
Co myślicie o tym wózku? Nie oglądałam na żywo ;p
Link do: Kiddy Evostar Light 1 - Grey Melange Edition - lekki, indywidualizowany, kompaktowy, wielofunkcyjny wózek 2w1 z opcją 3w1
Link do: Kiddy Evostar Light 1 - Grey Melange Edition - lekki, indywidualizowany, kompaktowy, wielofunkcyjny wózek 2w1 z opcją 3w1
Sasanka14
U nas w sklepie to nawet mima stoi. Chyba czego dusza zapragnie i w przeróżnych cenachWydaje się solidny choć sama ssie z takim nie spotkałam ani w sklepie ani nic bo w sklepach to wózki do max 1600 zl i nic innego nie uswiadczysz...
Sasanka14
A może zjadłaś wczoraj więcej owoców?Dziewczyny mam bardzo nieciekawy problem. Od początku ciąży miałam zaparcia ale jakoś tam sobie radziłam a dziś jest odwrotnie. Od rana biegunka i nie wiem co robić, narazie jem czekolade ale nie wiem czy dzwonić do lekarza czy nie panikować
reklama