Wiesz, nawilżasz powietrza jest dobry na jesień i zimie, okres grzewczy. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie teraz jest bardzo wysoka wilgotność powietrza, nie schodzi poniżej 50% (mam te urządzenia co mierzą), także ja na tę chwilę nie mam potrzeby kupować.... Aż dziwne. W domu mam jakiś nawilżasz, ale to mąż kupił i się interesował, taki dziwny kształt ma i parę robi, zawsze coś tam daje
A ja nie pamiętam, kiedy w ogóle ostatnio mnie komar pogryzł...Może raz rok temu? Albo dwa?
Naprawdę myślę, że boją się, że jak mnie użrą to zdechną
A może teraz urodzisz dwa tygodnie przed?? Nigdy niewiadomo
W sumie fajnie, takie zaskoczenie i z głowy
Super! Zazdraszczam wypoczynku, upałów mniej
Miłego urlopowania
Kciuki za wyniki, na pewno będą dobre
Piankowe są dobre tak samo jak lateksowe, jedyna różnica to ponoć ich krótsza żywotność, dlatego są ciut tansze...Ale z 2.strony i tak wybieramy materac na max 3 lata, więc nie widzę problemu
W gryce były robaki
W ogóle tak gryka już mocno nie polecana jest
A porządny materac, z porządnej firmy z mnóstwem atestów na pewno nie ma robaków
Te lepsze, znane firmy właśnie nie robią z gryki, tylko lateksowe, piankowe albo lateksowo-kokosowe, ze względu na to, że kokos jest twardszy niż lateks i pasuje dla niemowlaka do 8-9 m-ca życia
Mi też czasami nie chce wstać się z łóżka
czasami nawet częściej niż czasami...Ale jak już wstanę i jestem w pracy to jest ok