Heeejka, alez mnie dzis zmoglo. W nocy sie budzialam, duszno mi bylo, nie wygodnie i wszystkie kataklizmy. Rano do pracy pojechalam, a jak wrocilam to ok 13 sie polozylam i tak jeszcze zaleguje na sofie.
Moze to tez kwestia pogody troszke, bo niby nie jest jakos bardzo cieplo, slonko za chmurami, ale wyczuwa sie duchote, jakby padac mialo, ale nic z tego.
Jesli chodzi o powrot do pracy, to mam rok zaplanowany w pracy od 8 pazdziernika, pozniej na pewno musze wrocic na 3 mce, zeby nie musiec zwracac wyplaconego macierzynskiego i dodatkow, ale po tym czasie, mysle zeby pojsc na cos w rodzaju wychowawczego, ale to jeszcze nie jest decyzja ostateczna. Zobaczymy jak bedzie.
@Dusia94 Mnie nie ma w grupie zamknietej. Jest cos w wynikach co Cie zaniepokoilo ?? Zazwyczaj normy sa podane, obok wyniku, ale niektore w trakcie ciazy maja inna „tolerancje”.
Zmykam cos w domku ogarnac, bo burdello bum bum sie zrobilo
Aaaa wlasnie, Mamusie gdzie sie zaopatrujecie w biustonosze ?? Ja wlasnie wyroslam juz ze swojego najwiekszego 65H i musze cos wiekszego nabyc, bo w sportowych slabo do sukienek cycory wygladaja.