Jakie szczepienia?utro mam wizytę o 15.30, pewnie polożna znów będzie nalegać na te szczepienia.
reklama
W UK proponują ciężarnym szczepienie przeciw grypie i krztuścowi.Jakie szczepienia?
MangoWawa
Fanka BB :)
W UK proponują ciężarnym szczepienie przeciw grypie i krztuścowi.
Szczepienia w ciąży nie są wskazane, nie wiadomo jaki mają wpływ na rozwijające się dziecko. Ja nie zaszczepilabym się
Wiem, dlatego chcę odmówić, ostatnio obiecałam ze się zastanowię ale tym razem odmowie definitywnie.Szczepienia w ciąży nie są wskazane, nie wiadomo jaki mają wpływ na rozwijające się dziecko. Ja nie zaszczepilabym się
MangoWawa
Wiem, dlatego chcę odmówić, ostatnio obiecałam ze się zastanowię ale tym razem odmowie definitywnie.
Ok, bo już się przestraszyłam, że rozważasz
majacyr
Dopiero się ogarnęłam, żeby napisać.
Powiedziałam ginowi o tych kłuciach jak szyjki.
Szyjka spoko twarda, długa i zamknięta.
Ból brzucha mam od kaszlu i kataru, kazał mi włączyć nasivin, a jak mi nie przejdzie z tymi zatokami to do rodzinnego po antybiotyk.
Mati waży już 580g wielka stopa.
Dziś ćwiczył palce u stóp hihi.
Tak jak czułam młody tyłkiem w mojej miednicy a głową obok pępka, dlatego mogę słabiej czuć ruchy.
Na wątek wizytowy wrzucę foty.
Kolejna wizyta 16 sierpnia.
Ps. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą. Jakiś czas temu kazał mi zrobić tsh i w 7 tc. było 2,47 (sprawdziłam i mi dał euthyrox i tak biorę nadal)
Powiedziałam ginowi o tych kłuciach jak szyjki.
Szyjka spoko twarda, długa i zamknięta.
Ból brzucha mam od kaszlu i kataru, kazał mi włączyć nasivin, a jak mi nie przejdzie z tymi zatokami to do rodzinnego po antybiotyk.
Mati waży już 580g wielka stopa.
Dziś ćwiczył palce u stóp hihi.
Tak jak czułam młody tyłkiem w mojej miednicy a głową obok pępka, dlatego mogę słabiej czuć ruchy.
Na wątek wizytowy wrzucę foty.
Kolejna wizyta 16 sierpnia.
Ps. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą. Jakiś czas temu kazał mi zrobić tsh i w 7 tc. było 2,47 (sprawdziłam i mi dał euthyrox i tak biorę nadal)
LassHa
Ja mam lekarza na Długiej dr Wojciech Kowalski, a rodzic będę w UK [emoji4]
UK to uniwersytecki ? Bo nie znam sie na skrótach [emoji85][emoji23]
LassHa
Byłam u nowej lekarki i bardzo mi brakuje mojego doktora . Młoda dziewczyna, miła ale jakoś tak dziwnie było. Sama wizyta opóźniona o 40 min. Zbadała mnie na fotelu, sprawdziła wyniki i mówi że wszystko ok. Na następną wizytę za 4 tygodnie mam zrobić krzywą, toksoplazmoze i tsh. TSH bo ostatnio mam lekkie kołatanie serca i muszę wtedy zacząć głęboko oddychać. Podobno może być to przez tarczyca. Plusem jest cena wizyty bo 120 zł zamiast 200. Mam nadzieję, że na następnej wizycie się do niej przekonam bo nie mam pomysłu na nowego lekarza
Mnie moja pani doktor też pod koniec ciąży przekieruje do kogoś kto pracuje w Koperniku i też troche obawiam sie zmiany..
Hahaha [emoji23] nie. To Wielka Brytania, jestem za granicą i tutaj będę rodzić.UK to uniwersytecki ? Bo nie znam sie na skrótach [emoji85][emoji23]
Sorry, wprowadziłam Cię pewnie w błąd z tym zapytaniem o lekarza, miałaś prawo pomyśleć, że też rozglądam się za szpitalem w Krakowie [emoji4]
reklama
LassHa
Hahaha [emoji23] nie. To Wielka Brytania, jestem za granicą i tutaj będę rodzić.
Sorry, wprowadziłam Cię pewnie w błąd z tym zapytaniem o lekarza, miałaś prawo pomyśleć, że też rozglądam się za szpitalem w Krakowie [emoji4]
O Matko, hahaha, no tak głupia ja [emoji23][emoji85]
To warunki będziesz mieć może lepsze, tak słyszałam