majacyr
Fanka BB :)
Jaki słodziakTak mój Nikodemek spałZobacz załącznik 877166 Zobacz załącznik 877168
Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodziakTak mój Nikodemek spałZobacz załącznik 877166 Zobacz załącznik 877168
Ja już nie ogarniam, piszesz o zatwierdzeniu. Potem, że lekarz mówił, że tak może być przy biegunce.Wiem mniej wiecej jak jesc, ale teraz nic nie rusza nawet nie slysze ruxhow robaczkowych, a brzuch taki duzy, a dziecko 700g tylko.
Przepraszam ale jak doszłam do: jak nie sranie to rzyganie to aż się zaśmiałam [emoji23] no ale co racja to racja.. [emoji52]Ja to powiem krotko albo ta osoba dostanie bana na pisanie na forum albo ja sie wypisuje
Steasznie mnie to wk.....!!!!
Kobieto Roksi gdyby cos ci bylo juz sawno bylabys w szpitalu!!!! Wez idz z forum i nie siej paniki!!!
Jak nie sranie to rzyganie to zatwardzenie
Zaraz sama sie posram z tego wszystkiego
Przepraszam probowalam sie opanowac
Moja córka była ułożoną pośladków cała ciążę. Jedynie to przez to urodziła się z sinymi stopkami i dostała 9 pkt zamiast 10Ja będę miała cc dla mnie znaczenia akurat nawet to nie ma czy się obróci czy nie ,ale czy ta pozycja nie jest nie wygodna dla dziecka ? Wolałabym żeby było mimio wszystko ustawione tak jak trzeba nie że poród sn ale ogólnie że tak niby naturalną pozycja i rośnie zdrowo i wgl ma to znacznie?
Sandra napisała że zrobiloNa mnie też to zdjęcie wrażenia nie zrobiło. Bardziej mi się podobało jak oglądałam na monitorze. Utwierdziłam się w przekonaniu ze nie będę robiła 3D szkoda kasy.
Mój Malutki jest zdrowy, ma 461g
Idealnie się układał do badania i super zdjęcia wyszły [emoji16] wrzucę na usg [emoji16]
Jestem tydzień niżej i mam taki sam brzuch. A jak się objem to i większy także spokojnie. A na wyproznianie owoce polecamHej dziewczyny. Troche mnie tu nie bylo, ale bylo kilka aspektow dlaczego mnie tu nie bylo I tak. Mam problemy z jelitem od kiedy pamietam I nie moge sie wyproznic wgl.. tydzien juz to trwa, wczoraj tylko ciut, no I wczoraj tez bylam u gastroenterolofa, zapisal mi jakies leki, ale one srednio dzialaja w dodatku wczoraj mnie pieklo I kulo taktroche wyzej niz pepek I sie martwie, ze cos mam z jelitami jakis zator czy cos, bo jestem w niecalym 24tc, a mam taki brzuch.
Juz nie wiem co robic, martwie sie, ze mi jelita popekaja I czasami mnie boli po prawej stronie. juz mam dosc.
[emoji7]Tak mój Nikodemek spałZobacz załącznik 877166 Zobacz załącznik 877168
Dziewczyny Gratulacje za udane badania i trzymam kciuki za dzisiejsze
Tak czytam uważnie co piszecie i trochę jestem zdziwiona w domku jeszcze w śpiworkach, otulaczach itp okrywacie dzieci ? Nie za dużo tego wszystkiego ? Mamy w domku zimą 22 stopni na noc 20-19 stopni nigdy nie okrywałam syna w śpiworach itp.Wiadomo Maleństwo potrzebuje choć w pierwszych dniach po porodzie otulania(choć nie każde dzidzi) bo w brzuszku miejsca mało i tak się przyzwyczaił ale bez przesady...