Mirakulum
Fanka BB :)
A gdzie jesteś?
W Hiszpani kochana
Weronika chyba po Mnie jedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie jesteś?
Tak, tak kojarzę że w Hiszpanii ale wyspy czy kontynent?W Hiszpani kochana
Tak tak jeszcze 13 dni i jadeW Hiszpani kochana
Haha a wiesz że ostatnio do Męża się śmiałam że od 2 dni wiexej w domu jestem . Nie wstawałam o 4.30 a mimo to śpiąca chodziłam haha też się śmiałam że więcej coś dokucza im więcej na dupoe siedzę .chyba coś w tym jest a bardziej w tym że człek jest rozruszany więc regularne ćwiczenia te pomogą bardzo by lepiej się czuć
No a z tym przekładaniem to co oni tak często???
Ja Lot znioslam bardzo dobrze. Mały przed końcem dokazywał kopniakami
Teraz siedzimy na tarasie..ta godzina a cieplusio że nie wiem. Zapycham się czereśniami!!!! Arbuzem i malinami ale te czereśnie to za mną chodziły więc jak je zobaczyłam to nie było zmiłuj he
Mam taką ochotę pływać w basenie że jutro muszę się zaopatrzyć w tampony . Jest pięknie
Też tak lubię siedzę sobie i podziwiam jak mam ładne chociaż przez trochęTak mam wypucowane mieszkanie ze sie zastanawiam czy sie nie wyprowadzić gdzieś żeby nie nabrudzić
Hihihi
Szok ... Ale lubie jak jest tak czyściutko