Nie mam pojecia, ja rodzilam w maju i zaraz na krotki rekaw dziecia wozilam a potem w samej pielusi, bo takie upaly byly [emoji3] Ale ja ogolnie nie lubilam u dziecka kapturow, zawsze mialam wrazenie, ze go bedzie to uwieralo [emoji14] Wiec, wlasciwie rozwialas moje watpliwosci [emoji23] Bedzie cienka czapunia i kaptur
Mój z lipca i tez upały były [emoji5] ale chyba nawet jak większy był to nie przepadałam za kapturami - i zawsze pamiętałam, że jak leżał albo siedział to żeby nie miał z tylu opuszczonego tylko równo było... [emoji28]
Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!
Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
Zobacz załącznik 875502
Piękny [emoji5]
W h&m chyba w miarę normalna jest rozmiarówka, przynajmniej na większe dzieci. Na mojego kupuje rozmiar większy, bo on większy, czyli normalna [emoji6] nie pamietam czy tak samo z bobasowymi było [emoji848]
Myślę że na jesień /wiosnę byłby ok [emoji6]
Chyba raczej wiosna odpada... tam jest futerko w srodku, wiec raczej jesień, ewentualnie koncowka zimy czy jej cieplejsze dni nawet [emoji28]