reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Taki miś idealny będzie [emoji5]
A z kapturami to chyba lepiej jest jak małe dzieci nie mają ich pod sobą złożonych, już lepiej jak mają je na sobie i jest równo pod główką.. dobrze pamietam? [emoji28]

Nie mam pojecia, ja rodzilam w maju i zaraz na krotki rekaw dziecia wozilam a potem w samej pielusi, bo takie upaly byly [emoji3] Ale ja ogolnie nie lubilam u dziecka kapturow, zawsze mialam wrazenie, ze go bedzie to uwieralo [emoji14] Wiec, wlasciwie rozwialas moje watpliwosci [emoji23] Bedzie cienka czapunia i kaptur :D

reklama
Hej
Czy wiecie moze jaka odzywka jest dobra na te wypadanie wlosow wiem ze to hormony ale moze jakas bez splukiwania czy co
Te co są dobre i skuteczne nie zalecane są w ciąży.
Możesz kupić jakąkolwiek z bezpiecznym składem.
Ja byłam bardzo zadowolona z serii pharmaceris:szampon, odżywka, wcierka ale nie wskazana dla kobiet w ciąży

Bardzo mi się podoba, ale tam chyba są gołe stópki? Chciałabym coś w tym stylu tylko ze stopami. I jeszcze rozmiar jaki wziąć czy 62 bo obawiam się że ten co pokazujesz może być za duży. Ohhh te dylematy [emoji6]
Patrz dopiero zobaczyłam, że jest bez stópek.
Zobaczę u mnie w stacjonarnym sklepie może coś ze stópkami znajdę

Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
IMG_8665.JPG

Załączniki

• IMG_8665.JPG
    IMG_8665.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 394
Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
Zobacz załącznik 875502
Piękny [emoji7] podaj link proszę [emoji1]

reklama
Do góry