reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Taki miś idealny będzie [emoji5]
A z kapturami to chyba lepiej jest jak małe dzieci nie mają ich pod sobą złożonych, już lepiej jak mają je na sobie i jest równo pod główką.. dobrze pamietam? [emoji28]

Nie mam pojecia, ja rodzilam w maju i zaraz na krotki rekaw dziecia wozilam a potem w samej pielusi, bo takie upaly byly [emoji3] Ale ja ogolnie nie lubilam u dziecka kapturow, zawsze mialam wrazenie, ze go bedzie to uwieralo [emoji14] Wiec, wlasciwie rozwialas moje watpliwosci [emoji23] Bedzie cienka czapunia i kaptur :D

reklama
Hej
Czy wiecie moze jaka odzywka jest dobra na te wypadanie wlosow wiem ze to hormony ale moze jakas bez splukiwania czy co
Te co są dobre i skuteczne nie zalecane są w ciąży.
Możesz kupić jakąkolwiek z bezpiecznym składem.
Ja byłam bardzo zadowolona z serii pharmaceris:szampon, odżywka, wcierka ale nie wskazana dla kobiet w ciąży

Bardzo mi się podoba, ale tam chyba są gołe stópki? Chciałabym coś w tym stylu tylko ze stopami. I jeszcze rozmiar jaki wziąć czy 62 bo obawiam się że ten co pokazujesz może być za duży. Ohhh te dylematy [emoji6]
Patrz dopiero zobaczyłam, że jest bez stópek.
Zobaczę u mnie w stacjonarnym sklepie może coś ze stópkami znajdę

Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
IMG_8665.JPG

Załączniki

• IMG_8665.JPG
    IMG_8665.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 389
Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
Zobacz załącznik 875502
Piękny [emoji7] podaj link proszę [emoji1]

reklama
Do góry