reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny.
Miłego dnia.
Poczytałam trochę na zamkniętym bo dawno tam nie wchodziłam.
Wczoraj miałam lekkie dołki, ale dziś się troszkę lepiej czuję i trochę w domu porobiłam.
Oczywiście nospe i magnez biorę 3xdziennie

Cześć! Wczoraj dotarły do mnie drugie jeansy ciążowe, tez 38 i wcale nie są ciasne, także te pierwsze muszą mieć po prostu jakiś dziwny krój. W ogóle zrobiłyście mi na brzuszkach ochotę na nową kieckę. Idę dziś do hm zobaczyć co tam mają, bo mam chrapkę na jakąś maksi[emoji6]

Hej dziewczyny.
Miłego dnia.
Poczytałam trochę na zamkniętym bo dawno tam nie wchodziłam.
Wczoraj miałam lekkie dołki, ale dziś się troszkę lepiej czuję i trochę w domu porobiłam.
Oczywiście nospe i magnez biorę 3xdziennie

Miłego dnia :-) Pijcie dziewczyny dużo wody. Ja dziś słablam rano ale już mi przeszło, mały śpi, ja posprzatalam i odpoczywam do czasu kiedy mały gad się nie obudzi:-)

Dzień dobry,
Jak mija sobota?
U nas gorąco, od rana prawie 30 stopni... aż nie chce się wychodzić. Rano byliśmy oglądać wózki i już na 100% zdecydowałam się na baby joggera, teraz muszę wszystko pomierzyć, bo on ma 75cm szerokości. Patrzyłam też na cybex i na żywo spacerówka jest jeszcze bardziej płytka niż na zdjęciach w internecie. Gondola super, ale spacerówka taka mało przytulna i dziecko jest na wiwrzchu.

Miłego dnia :-) Pijcie dziewczyny dużo wody. Ja dziś słablam rano ale już mi przeszło, mały śpi, ja posprzatalam i odpoczywam do czasu kiedy mały gad się nie obudzi:-)

Ja też czasami mam słabsze dni, a te upały to potęgują:(
Twoj synek też jest z marca? Mój Wojtek 5 skończył 15 miesięcy :) Ja chodę z moim spać w ciągu dnia, dzięki temu mam 1.5 godzinną drzemkę :D

reklama
Do góry