Szukasz podwójnego wózka ? Ja właśnie się dla bliznakow przymierzam do joggera ale dopiero na spacerówkę. Fajny tez jest valco snap duo - lżejszy i tańszy od joggera.
My też ostatnio byliśmy oglądać wózki i też cybex odpadl. Raczej zdecydujemy się na ten cotto baby Sydney. Podoba mi się bardzo do tego super cena.
Dziewczyny możecie nazwy wózków wrzucić na wyprawkę? Jak będę oglądała wózki to sobie szybciej spojrzę i pooglądam [emoji5]
Oj ciezko wczoraj wieczorem zrobila mi polozna usg nic niestwierdzila dlaczego sa te plamienia jak chodze to mnie mocno ciagnie do dolu kazali czekac do wtorku
Z nimi tu niewygrasz . zrobilam sobie ciepla kapiel wczoraj i szybko usnelam dzis wstalam plamienia niema narazie
Dobrze, ze plamien nie ma [emoji5] i naprawdę fajnie, że ci położna usg zrobiła [emoji5]niech teraz już będzie spokój i cisza![emoji16]
Ja już wybrałam na 100%. Dobrze pamiętam, że wcześniej miałaś bj? nie szukaj innego, bo nie będziesz zadowolona
Miałam jak ty- x-landera a pózniej zmieniłam na spacerówkę joggera [emoji5]chic u mnie x-lander w miarę się sprawdzał...mieszkam na wsi, blisko ścieżki leśne czy nierówne powierzchnie to dawał radę[emoji5] ale baby Jogger był większy jeśli chodzi o spacerówkę i dużo lżejszy w prowadzeniu [emoji16][emoji106] No, cudowny [emoji5]
Ja mam dylemat między espiro next Manhattan a maxi cosi nova, różnica paru stowek. Maxi ładniejszy a droższy i trzeba będzie dokupić akcesoria. Espiro ma wszystkie akcesoria typu śpiworek na zimę, moskitiere i folie przeciwdeszczowa w zestawie. Na razie przewaga na espiro. Poprzednio też miałam espiro i miejsca był dużo w gondoli i w spacerówce. Siostra męża miała mutsy 4rider i synek z listopada na wiosnę już im się nie mieścił w gondoli ale duży z niego chłopak był. Spacerówka była ładna i praktyczna .
Proszę na wyprawkę [emoji5]