reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Szukasz podwójnego wózka ? Ja właśnie się dla bliznakow przymierzam do joggera ale dopiero na spacerówkę. Fajny tez jest valco snap duo - lżejszy i tańszy od joggera.

My też ostatnio byliśmy oglądać wózki i też cybex odpadl. Raczej zdecydujemy się na ten cotto baby Sydney. Podoba mi się bardzo do tego super cena.

Dziewczyny możecie nazwy wózków wrzucić na wyprawkę? Jak będę oglądała wózki to sobie szybciej spojrzę i pooglądam [emoji5]

Oj ciezko wczoraj wieczorem zrobila mi polozna usg nic niestwierdzila dlaczego sa te plamienia jak chodze to mnie mocno ciagnie do dolu kazali czekac do wtorku
Z nimi tu niewygrasz . zrobilam sobie ciepla kapiel wczoraj i szybko usnelam dzis wstalam plamienia niema narazie

Dobrze, ze plamien nie ma [emoji5] i naprawdę fajnie, że ci położna usg zrobiła [emoji5]niech teraz już będzie spokój i cisza![emoji16]

Ja już wybrałam na 100%. Dobrze pamiętam, że wcześniej miałaś bj? nie szukaj innego, bo nie będziesz zadowolona :)

Miałam jak ty- x-landera a pózniej zmieniłam na spacerówkę joggera [emoji5]chic u mnie x-lander w miarę się sprawdzał...mieszkam na wsi, blisko ścieżki leśne czy nierówne powierzchnie to dawał radę[emoji5] ale baby Jogger był większy jeśli chodzi o spacerówkę i dużo lżejszy w prowadzeniu [emoji16][emoji106] No, cudowny [emoji5]

Ja mam dylemat między espiro next Manhattan a maxi cosi nova, różnica paru stowek. Maxi ładniejszy a droższy i trzeba będzie dokupić akcesoria. Espiro ma wszystkie akcesoria typu śpiworek na zimę, moskitiere i folie przeciwdeszczowa w zestawie. Na razie przewaga na espiro. Poprzednio też miałam espiro i miejsca był dużo w gondoli i w spacerówce. Siostra męża miała mutsy 4rider i synek z listopada na wiosnę już im się nie mieścił w gondoli ale duży z niego chłopak był. Spacerówka była ładna i praktyczna .

Proszę na wyprawkę [emoji5]

reklama
Szukasz podwójnego wózka ? Ja właśnie się dla bliznakow przymierzam do joggera ale dopiero na spacerówkę. Fajny tez jest valco snap duo - lżejszy i tańszy od joggera.

Tak, syn lubi jeździć w wózku i jak urodzi się malych będzie miał rok i prawie 10 miesięcy. W zimę muszę miec wózek dla nich:) Bardzo fajny ten bj city gt i będę go używać od początku. Valco jest fajny, ale ma gorsze koła - piankowe w tej wersji bliźniaczej. Wybór padł na joggera, bo te koła i mam teraz spacerówkę tej firmy i gondola będzie pasować :) Polecam bj - super maja wózki.
Dla bliźniaków pewnie bym kupiła tą wersję city select - dzis też widziałam:)

Ja mam dylemat między espiro next Manhattan a maxi cosi nova, różnica paru stowek. Maxi ładniejszy a droższy i trzeba będzie dokupić akcesoria. Espiro ma wszystkie akcesoria typu śpiworek na zimę, moskitiere i folie przeciwdeszczowa w zestawie. Na razie przewaga na espiro. Poprzednio też miałam espiro i miejsca był dużo w gondoli i w spacerówce. Siostra męża miała mutsy 4rider i synek z listopada na wiosnę już im się nie mieścił w gondoli ale duży z niego chłopak był. Spacerówka była ładna i praktyczna .

Fajne, musisz obejrzeć i przetestować na żywo.

Mi sie podoba i troche juz sie napalilam na adamex barletta, co chwile przegladam olx zeby trafic w dobrym stanie za dobre pieniadze.

U mnie znow upal, czuje sie fatalnie :/
Ja wczoraj miałam gorszy dzień ale jednak bardzo ważne jest nawodnienie. Pić pić i jeszcze raz pić [emoji17] i dobrze działają na mnie ciepłe napoje. Wczoraj wypiłam gorąca herbatę to nawet na rower jeszcze wyszłam [emoji3] za to wieczorem pozwoliłam sobie na free do meczu [emoji12] a w ogóle pijecie kawę?

Kawę pije słabą z mlekiem.Ja przyznam dużo nie piję jak ktoś kazał by mi wypić 2 litry wody(której nienawidzę chyba że z jakimś dodatkiem) to bym padła dla mnie to horror.Piję jem co zawsze i ile potrzebuje nie dałam się zwariować tego nie bo nie zdrowe bo nie wolno bo to a tamto...Jestem zdania nie dajmy się zwariować;)
Co do wózka mamy Baby Desing Husky 3w1 jestem bardzo zadowolona.Fotelik maxi cosi i spacerówkę espiro lekka łatwa do składania i przede wszystkim wygodna dla dziecka.
Ciężka decyzja przed Wami co kupić też długo się zastanawialiśmy bo od wyboru można zwariować ;)
Dołączę zdjęcie wózka kupiony 2015 jak mi się uda :) IMG_0062.JPG IMG_0061.JPG

Załączniki

• IMG_0062.JPG
    IMG_0062.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 135
  • IMG_0061.JPG
    IMG_0061.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Ja wczoraj miałam gorszy dzień ale jednak bardzo ważne jest nawodnienie. Pić pić i jeszcze raz pić [emoji17] i dobrze działają na mnie ciepłe napoje. Wczoraj wypiłam gorąca herbatę to nawet na rower jeszcze wyszłam [emoji3] za to wieczorem pozwoliłam sobie na free do meczu [emoji12] a w ogóle pijecie kawę?
Ja tez pilam do meczu, ale warke jablko mieta i wzielam tylko kilka lykow, bo za slodkie[emoji85]
Kawe pije, rano wieksza i po poludniu mala :)

Do góry