Góraleczka89
Fanka BB :)
Dla własnego spokoju lepiej jechać i zobaczyć. Każde krwawienie trzeba sprawdzić tym bardziej jeżeli nie ustaje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 30 lat a staraliśmy się prawie 6 lat tak jestem na L4Ile masz lat? Jak długo staraliście się o potomstwo?
Pracujesz, jesteś na L4?
Mnóstwo pytań[emoji6]
Witaj.Cześć Dziewczyny jestem nowa na forum, jakoś zawsze brakowało mi czasu zajrzeć i napisać. Mam 15 miesięcznego syna Tymona a teraz jeśli wszystko dobrze pójdzie i będzie w porządku to w listopadzie urodzę córeczkę. Co myślicie o imieniu Nikola? Podoba Wam się?
MangoWawa dziękuję za pomoc:-)
Dzień Dobry :-)Cześć Dziewczyny jestem nowa na forum, jakoś zawsze brakowało mi czasu zajrzeć i napisać. Mam 15 miesięcznego syna Tymona a teraz jeśli wszystko dobrze pójdzie i będzie w porządku to w listopadzie urodzę córeczkę. Co myślicie o imieniu Nikola? Podoba Wam się?
Hej dziewczyny [emoji854] gratuluję przede wszystkim udanych wizyt i zdrowych maluszków, to najważniejsze [emoji7]
wczoraj bylam na pogaduchach w pracy i widziałam się że wszystkimi od Pani sprzątającej do Szefa. Bardzo mi brakuje pracy ale szybko zleci [emoji6]
Mój luby będzie pomagał , kąpiele to będzie jego działka na początku. Dla mnie to jest największe wyzwanie a on podchodzi do tego na luzie. W nocy będzie pewnie mu ciężko wstawiać, ale nie ma przeproś[emoji12] po za tym przy pierwszym dziecku pracował w delegacji więc musi teraz nadrobić [emoji23]
Ciekawe jaki nam się egzemplarz teraz trafi, bo Wojciu był bardzo grzeczny. Straszą mnie ze teraz będzie odwrotnie [emoji64]
Miłego dnia dziewczyny [emoji6]
Powiem wam że troszkę się czasem dziwię i trochę podziwam
Ja że względu na swoją pracę opiekuna medycznego, nie miałam lekko stąd musiałam iść na L4 w 7 tygodniu .
Ale to głównie dlatego że pracowałam w ośrodku dla psychicznie chorych, przewijanie dorosłych ludzi w pampersy mycie i opieka to nie lada wyzwanie i wysiłek aby kogoś przenieś, podnieść, przewinąć, obrócić to nie 5 kilogramowe niemowlaczki to dorosłe ,często otyle osoby .
Choroby grzyby pleśń, biegunki i różne problemy skórne wszy itp.
To wszystko razem całkowicie wykluczyło mnie z pracy
Ale doceniam to że mam czas iść na spacer, że mogę oglądać tv do wieczora, że rano w spokoju pije herbatę i jem śniadanie, że mam czas na odwiedziny rodziny oraz że mogę robić na obiad to na co mam tylko ochotę bo jest czas iść na zakupy, jest czas by przygotować
W dodatku mam ślub za 2 tygodnie więc i przymiarki, lekcje tańca i masę i innych drobiazgów stąd ten czas dużo mi daje i zdarza się nie zwykle rzadko stąd korzystam na całego
Później nie będzie snu ,nie będzie czasu i nie będzie tyle luzu ,ile dziś
Także odpoczywajcie jak macie tylko czas i możliwość
Hej dziewczyny a u mnie chyba gorszy okres nastał.. mąż zgubił klucze od swojego auta i nie może znaleźć . Ja wczoraj odwoziłam mamę do domu to tak coś stukneło w aucie że szok . Okazało się że jakiś stabilizator koła i auto wymaga mechanika ale dopiero w poniedziałek . Mieszkamy z teściami teściowa zaczęła się dziwnie zachowywać. Jest rok po udarze. Chodzi płacze ,nie chce rozmawiać , chętnie by tylko spala, nic jej w domu nie obchodzi obiad czy naczynia . A ja zaczynam się denerwować czy to jakaś depresja czy gorsze dni .Sama już nie wiem
Cześć Dziewczyny jestem nowa na forum, jakoś zawsze brakowało mi czasu zajrzeć i napisać. Mam 15 miesięcznego syna Tymona a teraz jeśli wszystko dobrze pójdzie i będzie w porządku to w listopadzie urodzę córeczkę. Co myślicie o imieniu Nikola? Podoba Wam się?
Hej. Dawno nic nie pisalam ale czytam na bierzaco. Ostatnio denerwowalam sie bo zaczelo mnie cos kluc ale tak w srodku jakby w szyjce i stwierdzilam ze lepiej pojadę do lekarza. No i niby szyjka ok ale niestety lozysko nisko... Ale gin mowi ze moze sie podniesie a jak nie to tez damy radę. Pozatym na te klucia wrocilam do duphastonu i dodatkowo no spa i magnez. I to wszystko 3 razy dziennie. Czyli 9 tab dziennie. A ten magnez takie wielkie tablety. Az mnie mdli jak widze pudelko. Mam pyt czy ktoras tez ma taki zestaw zazywac. Strasznie duuuzo tego.
No i wyszlo na tej wizycie ze chlopak!!! Mąż szczesliwy ja zaskoczona bo czulam ze dziewczynka bedzie ale juz ochlonelam i mysle ze z chlopcem tez dam radę zrobil zdjecie ale ja tam nic niewidzialam wiec gin stwierdzil ze podpisze;P wiec chyba nie ma mowy o pomylce i 100% chlopczysko;D
Ja jak miałam silne bóle i krwiaki to miałam 2 razy dziennie luteine dopochwową, 2 razy dziennie duphaston +3razy dziennie nospe i magnez.Hej. Dawno nic nie pisalam ale czytam na bierzaco. Ostatnio denerwowalam sie bo zaczelo mnie cos kluc ale tak w srodku jakby w szyjce i stwierdzilam ze lepiej pojadę do lekarza. No i niby szyjka ok ale niestety lozysko nisko... Ale gin mowi ze moze sie podniesie a jak nie to tez damy radę. Pozatym na te klucia wrocilam do duphastonu i dodatkowo no spa i magnez. I to wszystko 3 razy dziennie. Czyli 9 tab dziennie. A ten magnez takie wielkie tablety. Az mnie mdli jak widze pudelko. Mam pyt czy ktoras tez ma taki zestaw zazywac. Strasznie duuuzo tego.
No i wyszlo na tej wizycie ze chlopak!!! Mąż szczesliwy ja zaskoczona bo czulam ze dziewczynka bedzie ale juz ochlonelam i mysle ze z chlopcem tez dam radę zrobil zdjecie ale ja tam nic niewidzialam wiec gin stwierdzil ze podpisze;P wiec chyba nie ma mowy o pomylce i 100% chlopczysko;D