reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A nie masz mozliwosci pojechania na IP? taka diagnoza położnej bez usg mnie by nie przekonała, na pewno sie denerwujesz tym krwawieniem, a w szpitalu powinni od razu sprawdzić co i jak.
To jest holandia tu jest inaczej ciaze prowadzi polozna jak cos sie dzieje to kieruje do ginekologa na ip nic mi nieporadza bo mam wizyte umowiona na wtorek chyba ze bede gorzej sie czuc to pojade

To jest holandia tu jest inaczej ciaze prowadzi polozna jak cos sie dzieje to kieruje do ginekologa na ip nic mi nieporadza bo mam wizyte umowiona na wtorek chyba ze bede gorzej sie czuc to pojade
To chyba bym pojechała na IP i powiedziała ze czuje się fatalnie źle, tragicznie - nawet jak Cię nic nie boli - żeby tylko sprawdzili co się dzieje. To tam są takie dobre położne ze maja usg w oczach?[emoji53] Nie ma żartów, spróbuj się dostać gdzieś na usg.

To chyba bym pojechała na IP i powiedziała ze czuje się fatalnie źle, tragicznie - nawet jak Cię nic nie boli - żeby tylko sprawdzili co się dzieje. To tam są takie dobre położne ze maja usg w oczach?[emoji53] Nie ma żartów, spróbuj się dostać gdzieś na usg.
Też tak myślę. Co innego gdyby nie było krwawienia. Ale żywa krew? Nie ma żartów

reklama

Ale nie wiesz co się dzieje, jesteś w ciąży i masz krwawienie. Zawsze możesz powiedzieć, że boli Cię brzuch, ja bym pojechała, do wtorku 5dni, nie wytrzymałabym tyle czasu.

Do góry