MangoWawa
Fanka BB :)
No niby ze dziecko uciska we wtorek do ginekologa bo tu jestem pod opieka poloznej
Miałaś usg, czy dopiero u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby ze dziecko uciska we wtorek do ginekologa bo tu jestem pod opieka poloznej
Dopiero we wtorekMiałaś usg, czy dopiero u lekarza?
Dopiero we wtorek
No właśnie Weronika, krwawienie nie jest dobrym objawemA nie masz mozliwosci pojechania na IP? taka diagnoza położnej bez usg mnie by nie przekonała, na pewno sie denerwujesz tym krwawieniem, a w szpitalu powinni od razu sprawdzić co i jak.
To jest holandia tu jest inaczej ciaze prowadzi polozna jak cos sie dzieje to kieruje do ginekologa na ip nic mi nieporadza bo mam wizyte umowiona na wtorek chyba ze bede gorzej sie czuc to pojadeA nie masz mozliwosci pojechania na IP? taka diagnoza położnej bez usg mnie by nie przekonała, na pewno sie denerwujesz tym krwawieniem, a w szpitalu powinni od razu sprawdzić co i jak.
Dziewczyny dobrze mówią, ja bym od razu jechała na IP. Dzisiaj dopiero piątek - do wtorku daleka droga. Lepiej sprawdzić!No właśnie Weronika, krwawienie nie jest dobrym objawem
A masz jakąś luteine? Duphaston? Spróbuj do lekarza pójść, on najlepiej oceni.Dziecko no mam nadzieje ze sie podniesie ale ja mam caly czas plamienia i to zywa czerwona krew
To chyba bym pojechała na IP i powiedziała ze czuje się fatalnie źle, tragicznie - nawet jak Cię nic nie boli - żeby tylko sprawdzili co się dzieje. To tam są takie dobre położne ze maja usg w oczach?[emoji53] Nie ma żartów, spróbuj się dostać gdzieś na usg.To jest holandia tu jest inaczej ciaze prowadzi polozna jak cos sie dzieje to kieruje do ginekologa na ip nic mi nieporadza bo mam wizyte umowiona na wtorek chyba ze bede gorzej sie czuc to pojade
Też tak myślę. Co innego gdyby nie było krwawienia. Ale żywa krew? Nie ma żartówTo chyba bym pojechała na IP i powiedziała ze czuje się fatalnie źle, tragicznie - nawet jak Cię nic nie boli - żeby tylko sprawdzili co się dzieje. To tam są takie dobre położne ze maja usg w oczach?[emoji53] Nie ma żartów, spróbuj się dostać gdzieś na usg.
To jest holandia tu jest inaczej ciaze prowadzi polozna jak cos sie dzieje to kieruje do ginekologa na ip nic mi nieporadza bo mam wizyte umowiona na wtorek chyba ze bede gorzej sie czuc to pojade