reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Witajcie w kolejnym dniu oczekiwania na nasze maleństwa[emoji16][emoji175][emoji175]
Najadlam się z rana czereśni na czczo, podobno dobrze to działa na problemy z zatwardzeniem...zobaczymy [emoji4]
Jutro odbieramy wynik holtera ekg syna a później jeszcze muszę podjechać do mojej pracy oprożnić szafkę. Nie chce mi się jak diabli[emoji53]

reklama
Mój tak samo, w 14tc powiedzial ze nie jest pewny i nic nie powie i żeby jeszcze poczekać. Może za 2 tyg jak będzie koncowka 18 tc to się czegoś dowiem[emoji6]

Ale mnie boli głowa... leżę i nie wstaje. może to dlatego ze dziś tak średnio u mnie z piciem wody. Zaraz nadrobię. I zjem coś. Jak nie pomoże to nie wiem.

Znalazłam ostatnio taka stronkę slodkisen i spodobały mi się tam ubranka[emoji173]️

Jaka to strona? Zalinkuj :)

To jeszcze o coś zapytam.

Ile mniej więcej czasu mija od pierwszych wyraźnych ruchów (wyraźnych tzn. Takie, że jestem pewna, że to dziecko, bulgotanie, smyranie itp.) zanim się poczuje pierwsze kopniaki? :)

Chyba sprawa indywidualna. Ja tak od dłuższego czasu już czuję pod ręką, ale to dlatego, że czuję też od środka. Natomiast tak od tygodnia to już takie kopniaczki, że na brzuchu widać jak w tym momencie się zmienia :o:D I może poczuć ktoś oprócz mnie. Nie wiem, dwa-trzy tygodnie? ;)

Pytanie z serii zabawnych :) jestem na grupie bliźniaczej sprzedazowej na fejsie i w kółko widzę buty niechodki. Co to znaczy ? Ze dzieci w nich nie chodziły bo zły rozmiar czy coś, czy ze to takie nie nadające się do chodzenia a tylko do założenia? :) meczy mnie to już od jakiegoś czasu

Ja nie kupowałam żadnych butów, dopóki nie zaczął synek stawiać pierwszych kroków. Jedyne co to takie skarpetki z bieżnikiem a_la buciki, jak raczkował.
Tu masz ogólnie stronę o bucikach i mitach:
Link do: Prawdy i mity na temat BUTÓW DLA DZIECKA

Witajcie w kolejnym dniu oczekiwania na nasze maleństwa[emoji16][emoji175][emoji175]
Najadlam się z rana czereśni na czczo, podobno dobrze to działa na problemy z zatwardzeniem...zobaczymy [emoji4]
Jutro odbieramy wynik holtera ekg syna a później jeszcze muszę podjechać do mojej pracy oprożnić szafkę. Nie chce mi się jak diabli[emoji53]

Na mnie czereśnie działają rewelacyjnie, aczkolwiek ja nie mam problemów z dwójką :wink::p

Jestem tak niewyspana w pracy, że zaraz zasnę na siedząco :( Moje dziecko miało jakieś koszmary albo po prostu po chorobie przyzwyczaiło się spać z nami (3nocki jak miał wysoką gorączkę braliśmy go do siebie) i prawe całą noc miałam pielgrzymki do jego pokoju. Mąż też chodził, aż raz zasnął przy nim :laugh2: Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej :rolleyes:

Jaka to strona? Zalinkuj :)

Chyba sprawa indywidualna. Ja tak od dłuższego czasu już czuję pod ręką, ale to dlatego, że czuję też od środka. Natomiast tak od tygodnia to już takie kopniaczki, że na brzuchu widać jak w tym momencie się zmienia :o:D I może poczuć ktoś oprócz mnie. Nie wiem, dwa-trzy tygodnie? ;)

Ja nie kupowałam żadnych butów, dopóki nie zaczął synek stawiać pierwszych kroków. Jedyne co to takie skarpetki z bieżnikiem a_la buciki, jak raczkował.
Tu masz ogólnie stronę o bucikach i mitach:
Link do: Prawdy i mity na temat BUTÓW DLA DZIECKA

Na mnie czereśnie działają rewelacyjnie, aczkolwiek ja nie mam problemów z dwójką :wink::p

Jestem tak niewyspana w pracy, że zaraz zasnę na siedząco :( Moje dziecko miało jakieś koszmary albo po prostu po chorobie przyzwyczaiło się spać z nami (3nocki jak miał wysoką gorączkę braliśmy go do siebie) i prawe całą noc miałam pielgrzymki do jego pokoju. Mąż też chodził, aż raz zasnął przy nim :laugh2: Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej :rolleyes:
My mamy tak co noc praktycznie, ale już nie latam z pokoju do pokoju tylko zostaje z synem w łóżku aż zaśnie i zazwyczaj zasypiam z nim, budzę się po kilku godzinach i wracam do męża. Niestety tak to wygląda z naszym bohaterem, mam nadzieję że z czasem mu to minie

Tadam! Jeszcze tydzien i polowa odbebniona :D
IMG_20180605_082959.jpg

Załączniki

• IMG_20180605_082959.jpg
    IMG_20180605_082959.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Witajcie chwilę mnie nie było gdyż ogarnęłam trochę w życiu:)
Fajnie że możecie wizytowac w soboty :)
Odnośnie ubran ciazowych to zakupiłam sukienek luźnych z grennpointa i są rewelacyjne oraz spodenki jeasnowe szersze w pasie dają luz:) spodni nie noszę chyba że dresy no niestety narazie się mieszcze w metodzie na gumce:)
Ja zakupy odpuscilam bo póki co ta plec albo jej nieznajomośc :(
W razie czego idę 11.06 więc następny poniedziałek myślę że już mi moja gin powie coś konkretnie :) oby !
A co u was ? Ja z truskawek przerzucilam się na jagodki:)
Mniam mniam !
Pokaż proszę te sukienki :) no i brzusio swój wreszcie pokaż ;)

Do góry