reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Co do płci to może się dowiemy w przyszłą środę... będzie początek 19 tygodnia, albo i się nie dowiemy ;p ja już nakupiłam pełno rzeczy, ale wszystko neutralne ;p kilka mam dla chłopca lub dziewczynki, ale to z rzeczy kupionych na prezenty i niewykorzystanych z uwagi na upływ czasu ;p

Co do testów to ja zrobiłam dopiero po pozytywnej becie i były negatywne ;p na betę poszłam 1.03 w 24 dc (nigdy wcześniej nie robiłam bety ;p).

Mój Mąż sam namawia mnie do zakupów - nie wiem co się z nim porobiło ;p

W pracy nadal nie powiedziałam, ale zaczyna być widać, więc muszę się zmobilizować ;p
Pokaż brzusio :) długo wytrzymałaś z ta praca :) w sensie, że nie powiedziałaś. :)

reklama
Też nie cierpiałam tych golfow na brzuch. Teraz jeśli kupię to dopiero na jesień.
To ja jestem dziwna, bo te golfy brzuchowe bardzo lubię :D Może nie na upał, raczej chłodniejsze dni, ale ja całe życie podkoszulki nosze w spodniach (mama osięgnąła cel :p) więc przynajmniej nie muszę ich nosić mam ciepełko na nerkach :)

Ja nie mogę sobie nic kupić, mam już taki duży biust i brzuch jak na mnie, że czuję się jak BABA :D Dziwnie mi. Brzuszek mimo, że duży nie ma kształtu piłeczki, raczej jakbym się objadła fasoli ;) Wszystkie sukienki źle leżą.

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3
34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg

Załączniki

• 34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg
    34396112_1903435303009201_1386945197299990528_n.jpg
    155 KB · Wyświetleń: 433
My mamy tak co noc praktycznie, ale już nie latam z pokoju do pokoju tylko zostaje z synem w łóżku aż zaśnie i zazwyczaj zasypiam z nim, budzę się po kilku godzinach i wracam do męża. Niestety tak to wygląda z naszym bohaterem, mam nadzieję że z czasem mu to minie

Ojej, współczuję :(
U nas z reguły woła może dwa razy, czasami raz. I wystarczy pogłaskać po pleckach, policzku, albo dac buzi i dalej śpi. Jakby sprawdzał obecność w domu :-p A dzisiaj to masakra... Jak tylko wychodziłam to się budził, jakby spał na czuwaniu..Mam nadzieję, że to jednorazowa akcja :unsure:

Dziękuję :) zakładka do ulubionych :)

Tadam! Jeszcze tydzien i polowa odbebniona :DZobacz załącznik 863996

Brawo ty! :tak:
Ja jeśli wezmę pod uwagę, że urodzę znowu wcześniej to połowa będzie u mnie tak 18-19tydzień :-p:) Zobaczymy :rolleyes2:

To ja jestem dziwna, bo te golfy brzuchowe bardzo lubię :D Może nie na upał, raczej chłodniejsze dni, ale ja całe życie podkoszulki nosze w spodniach (mama osięgnąła cel :p) więc przynajmniej nie muszę ich nosić mam ciepełko na nerkach :)

Ja nie mogę sobie nic kupić, mam już taki duży biust i brzuch jak na mnie, że czuję się jak BABA :D Dziwnie mi. Brzuszek mimo, że duży nie ma kształtu piłeczki, raczej jakbym się objadła fasoli ;) Wszystkie sukienki źle leżą.

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3Zobacz załącznik 864005

Śliczności! :rofl::yes:
Pokaż fotkę brzuszka :)
Sukienki nie mogą źle leżeć na brzuszku piłeczce, sukienki ekstra leża na takim brzuszku! Co ty opowiadasz! :p:D

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Za to dla małego wczoraj się odkupiłam w Lidlu, zobaczcie jakie śliczności <3Zobacz załącznik 864005

Śliczne te ubranka <3 Szkoda, że nie mam jak się wybrać do lidla.

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Ja się ostatnio budzę o 4 nad ranem na siku i już nie mogę spać... A polecam poduszkę ciążową z motherhood, mam już ją kilka tygodni i jest naprawdę super wygodna.

reklama
Do góry