reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej hej. Kiedy masz wizytę?
Ja w środę idę posłuchać serduszka i pooglądać młodego. Mój gin przy każdej wizycie mi robi usg, ale to dlatego że takie mam wskazania, a nie moje widzimi się.
Witajcie wizytuję jutro ok 11-12 to prawie 17t może coś się Nam pokaże :)
Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam ale po jutrzejszym dniu jak wszystko będzie jak ma być to powiemy wiadomość.Po mnie nic nie widać brzuszek malutko wystaje chodzę w tym co zawsze.Waga plus 1 kg teraz ważę 49kg,w pierwszej ciąży przytyłam malutko.Co do ruchów nie czuję jeszcze z synem po 20t zaczął dawać znaki.
Zakupy u Was super idą naprzód fajne ciuszki :D
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

reklama
Po czereśniach to mam efekt murowany hahaha
Może dziś odbiorę wyniki prenatalnych Usg i z krwi papa:)
Myślę że będzie ok:)
A ja właśnie sobie uświadomiłam ze od testu papa minęły jakieś 3 tygodnie a umówiłam się z lekarzem ze jak w ciągu 2 tygodni nie zadzwoni tzn ze wszystko ok![emoji38] oczywiście ostatecznie potwierdzę to 13.06 ale jakaś taka jestem spokojna [emoji4] trochę się martwilam bo nie mógł znaleźć tej kości nosowej - tzn maleństwo cały czas się zakrywalo wiec nie mógł potwierdzić ze ja widzi no ale najwidoczniej wszystko jest jak należy! [emoji38]

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Miałam w 1 ciąży. Pomagał mi bardzo. Teraz też będę musiała swój wyciągnąć, bo ja uwielbiam spać na brzuchu, a dzięki rogalowi tak spałam pól na pół. Pól na boku, pół na rogalu:)

Patrzę w necie na te jeansy ciążowe, ale widzę, że straszna drożyzna, dlatego szperam na olx ;)

Link do: SPODNIE-LEGGINSY CIĄŻOWE Z KIESZENIAMI ROZM.36 legginsy udające spodnie
Link do: H&M MAMA LEGGINSY 36 CIAZOWE PANTERKA S w panterkę :)
Link do: 547 CIĄŻOWE LEGGINSY JEANS PRODUKT POLSKI S 36 długie
Link do: LEGGINSY SPODNIE GETRY CIĄŻOWE kieszeniami C3 S/36 i tu

Link do: WZORZYSTE getry leginsy LEGGINSY CIĄŻOWE S 36 wzorzyste
Link do: LEGGINSY SPODNIE CIĄŻOWE GETRY Z KIESZENIĄ 3/4 S krótsze
Chyba, że czegoś innego szukałaś? Ja tak tylko weszłam na 5minut i tyle na szybko znalazłam...

Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam ale po jutrzejszym dniu jak wszystko będzie jak ma być to powiemy wiadomość.Po mnie nic nie widać brzuszek malutko wystaje chodzę w tym co zawsze.Waga plus 1 kg teraz ważę 49kg,w pierwszej ciąży przytyłam malutko.Co do ruchów nie czuję jeszcze z synem po 20t zaczął dawać znaki.

Ja przytyłam w 1.ciąży niecałe 12kg, 11,5kg, więc tak średnio. Do porodu szłam 63kg. Ale teraz startowałam z wyższej wagi hahaah po zimie :) Na razie jest niespełna 2kg...zobaczymy co dalej :)
Ty chyba drobniutka jesteś?

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?
Wczoraj kupiłam w biedronce bo spotkałam ostatniego- dziewczyny niedawno o nich pisały. Dziś w nocy wyrzuciłam go z łóżka ale wydaje mi się że z czasem się przyda. W pierwszej ciąży do samego końca nie miałam kłopotu Ze snem ale teraz właśnie częściej śpimy we trójkę więc często wstaje połamana ;)

Jakoś dziś kiepsko się czuję, nic mi się nie chce, boli mnie brzuch(ale tak znośnie, po prostu go czuję) i mdli mnie.
Szperałam trochę na allegro i w koszyku mam mnóstwo rzeczy dla bobasa. Jeszcze tylko muszę z tego wybrać to co faktycznie mi się przyda[emoji6]
Na empiku w koszyku mam już laktator, który mnie interesuje, nie pamiętam dokładnie ale chyba NUBY

49 kg?!?!? [emoji33] [emoji15] [emoji79] ile Ty masz wzrostu?

reklama
Dokładnie taki
Po opiniach wydaje się być ok, myślę, że na moje potrzeby będzie w sam raz. W razie zapalenia, czy potrzeby zostawienia dziecka z mężem.

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-11-22-07.jpg
    Screenshot_2018-06-05-11-22-07.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 65
Do góry