reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
To jeszcze o coś zapytam.

Ile mniej więcej czasu mija od pierwszych wyraźnych ruchów (wyraźnych tzn. Takie, że jestem pewna, że to dziecko, bulgotanie, smyranie itp.) zanim się poczuje pierwsze kopniaki? :)
Mi po 3 tygodniach od pierwszych ruchow juz brzuch sie porusza :D wlasnie w tym momencie to poczulam :D meeeeega kopniak, az szkoda ze maz spi :D

To jeszcze o coś zapytam.

Ile mniej więcej czasu mija od pierwszych wyraźnych ruchów (wyraźnych tzn. Takie, że jestem pewna, że to dziecko, bulgotanie, smyranie itp.) zanim się poczuje pierwsze kopniaki? :)
Hm to chyba bardzo indywidualnie ale z córcią mam zapisane w pamiętniku że ja ruchy czułam od 17 tc a M poczuł w 20 tc. :)

Majacyr od 14 czerwca w lidlu będą sukienki xxl może będziesz się już dużo lepiej czuła i coś znajdziesz dla siebie.
Dzięki dobra kobieto. Może któreś ze starszych dzieci wyśle, bo ja nie mam siły po mieszkaniu za dużo łazić.
Choć dziś trochę połaziłam, nawet sama obiad zrobiłam(mała rzecz a cieszy)ale i tak by mnie ktoś musiał podwieźć bo lidl 5km ode mnie.
Może któraś z córek mi sukienkę kupi.
Choć i tak częściej w koszuli nocnej paraduje [emoji23]

Po pewnym czasie się przyzwyczajasz. Uśmiecham się do nich, bo są piękne, a ja i tak nie mogę im pomóc. Myślę w ten sposób, że w większości były z wadą genetyczną, więc musiało tak być. Chociaż jak mi samej się to przytrafiło to ten argument nie pomagał.

U nas zawsze tak jest. Byłam 1,5h po otwarciu sklepu to też już nie było takich kolorystycznie neutralnych jak chciałam. Ale znalazłam w drugim Lidlu. Jeszcze będą inne, które też Ci się spodobają :)

Ja dzisiaj w końcu poszłam na ścięcie. Oczy mi się zaszkliły, ale teraz nie żałuję :) Głowa jakaś lżejsza ;)
Zobacz załącznik 863846
Śliczna fryzura. A włosy odrosną jak coś

Co do płci to może się dowiemy w przyszłą środę... będzie początek 19 tygodnia, albo i się nie dowiemy ;p ja już nakupiłam pełno rzeczy, ale wszystko neutralne ;p kilka mam dla chłopca lub dziewczynki, ale to z rzeczy kupionych na prezenty i niewykorzystanych z uwagi na upływ czasu ;p

Co do testów to ja zrobiłam dopiero po pozytywnej becie i były negatywne ;p na betę poszłam 1.03 w 24 dc (nigdy wcześniej nie robiłam bety ;p).

Mój Mąż sam namawia mnie do zakupów - nie wiem co się z nim porobiło ;p

W pracy nadal nie powiedziałam, ale zaczyna być widać, więc muszę się zmobilizować ;p

Pytanie z serii zabawnych :) jestem na grupie bliźniaczej sprzedazowej na fejsie i w kółko widzę buty niechodki. Co to znaczy ? Ze dzieci w nich nie chodziły bo zły rozmiar czy coś, czy ze to takie nie nadające się do chodzenia a tylko do założenia? :) meczy mnie to już od jakiegoś czasu

reklama
Do góry