reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, marcowe maluchy są bardzo fajneNo dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania
MangoWawa
Odesłał do domu, no spa Luteina i lezenie krwawienie caly czas jak miesiaczka nie wiem co myslec
A wg tego lekarza skąd krwawienie? ja też bym pojechała do innego szpitala albo do drugiego lekarza na usg. Trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!!
MangoWawa
Mój lekarz bym na IP powiedzial że jesli chodzi o usg to jest wszystko ok a krwawienie nie wiadomo skąd, kazal lezec i za 3 dni sie pokazać
Pewnie ma racje, ja na początku ciąży też miałam plamienia (pierwszy dzień, przez kilka godzin, był taki jak miesiączka ) i na usg nic nie było widać, po niecałym tygodniu przeszło. Teraz jest ok. Odpoczywaj, będzie dobrze!!!
Wd mnie raczej nie powinnaś jeść bo nie jest z mleka pasteryzowanego. Ja tak ostatnio kupiłam kefir do młodych ziemniaczki i dopiero w domu zobaczyłam że mleko niepasteryzowane ☹. Mój się delektował A ja tylko patrzyłamDziewczyny robię jutro sałatkę i w składnikach był ser feta, kupiłam w Lidlu i jest napisane ser z mleka owczego i koziego dojrzewający w solance, czyli chyba nie powinnam jej jeść?
Trzymam kciuki za owocne starania! :*
Ja testowalam 19 lutego i mialam cien cienia kreski, maz nawet mowil ze chyba tylko ja ja widze, a nastepnego dnia na wynik bety to az oczy wywalil [emoji23]
Znalazlam w telefonie swój test z 21 lutego... 10 dni po owulacje.. robiony po południu .. cien cienia ale był [emoji3]zobaczyłam od razu [emoji3] rano już blada kreska [emoji16]
Odesłał do domu, no spa Luteina i lezenie krwawienie caly czas jak miesiaczka nie wiem co myslec
Trzymam mocno kciuki, żeby to wredne krwawienie w końcu ustąpiło [emoji53]
reklama
Dziewczyny robię jutro sałatkę i w składnikach był ser feta, kupiłam w Lidlu i jest napisane ser z mleka owczego i koziego dojrzewający w solance, czyli chyba nie powinnam jej jeść?
Nie bardzo powinnaś jesc [emoji20]
Link do: Sery, których nie wolno jeść w ciąży