reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mi nic nie jest [emoji5] dzisiaj wprawdzie w domu, tak kwitnieniemy z Młodym, nawet drożdżówki z serem i truskawka zrobiłam [emoji28] ale jak były upały to tez nic mi nie było... byłam u lekarza z synem, pózniej drugi raz sama w aptece i jeszcze na zakupach.. jedyne co to nie mogę być głodna.. jak od śniadania mino sporo czasu a ja zamiast zjeść obiad, chciałam skończyć bułki, aż mi sie słabo zrobiło.. tak dziwne... wiec usiadłam, nałożyłam am am i grzecznie zjadłam [emoji23]od razu lepiej [emoji5]

I co się teraz dzieje? Coś lekarz powiedział? Krwawienie ustąpiło??

Moze za gorąco było... za mało wody wypiłaś.. trzeba uważać na przegranie organizmu. Teraz ok już?
tam już teraz jest dobrze [emoji4]

No dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania

Cieszę się[emoji4] trzymam kciuki za ten cykl i mam nadzieję, że pochwalisz się nam II kreseczkami niebawem [emoji5][emoji106]

Trzymam za Ciebie kciuki !!!!!! Że zamarcujesz,ale słowo wymyśliłam:)

Też myślę że zleciało od marca :)
Za 21 dni ślub ach i och jak to zleciało, kiecke w pon dostanę bo miała być wczorsj ale babka nie wysłała:/ ech ja :(

Oooo! Koniecznie musisz sie nam w niej pokazać!
A, i ja testowałam 22-23luty[emoji5]

No dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania
Trzymam kciuki za owocne starania! :*

Ja testowalam 19 lutego i mialam cien cienia kreski, maz nawet mowil ze chyba tylko ja ja widze, a nastepnego dnia na wynik bety to az oczy wywalil [emoji23]

Dziewczyny robię jutro sałatkę i w składnikach był ser feta, kupiłam w Lidlu i jest napisane ser z mleka owczego i koziego dojrzewający w solance, czyli chyba nie powinnam jej jeść?

reklama
Do góry