reklama
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
U nssnas zaczyna kropić, więc pewnie doopa z ogniska.. szkoda
A ja dziś mialam okropnego pecha
Poślizgnełam sie na schodach na klatce schodowej i upadłam z impetem na tyłek aż mi klapki z nóg spadły na szczescie na 3 ostatnich schodach ale ledwie sie ruszam caly lewy bok i posladek poprostu boli koszmarnie . brzuch na szczescie nic a nic. Ale przezycie okropne .
Chyba tez mialyscie racje co do tych ruchow ja wlasnie przezywam bardzo intensywne wiercenie az mi caly brzuch drgał czad
Jeju, dobrze, że nic poważnego się nie stało [emoji33]
Super uczucie jak sie maluch wierci [emoji847] ja zaczynam czuć już takie naprawdę fajne kopniaczki, nie takie mikro [emoji4]
ładna pogode macie? U nas pada deszcz, a cały tydzień byl upał
Wczoraj burza po tym upale i padało od po południa do wieczora. Dzisiaj nie pada ale jest zachmurzenie i chyba znowu będzie padać. Prognoza pokazuje dzisiaj i jutro deszcz, zobaczymy. Mi to teraz rybka bo Młody i tak musi w domu siedzieć i tak, nie będzie mu przykro [emoji5]
Dzięki dziewczyny mam nadzieję ze poleze i szybko minie, bo stres ogromny. Ale jestem dobrej myśli.
Wiadomo, że plamienie stresuje. Ale widziałaś malucha na usg, wszystko jest w porządku [emoji3] powinny niedługo ustąpić [emoji5]
Igorowelove
Moderatorka
Ale nagrywa Ci dzwiek bicia serca? Bo mi nagrywa cale otoczenie a nie bicie serca :/U mnie się okazało, że bateria jest owinieta fiolią, mąż zdjął i działało. Trzeba było pokrętłem głośności włączyć.
Żeby działała aplikacja musiałam się zarejestrować :/ I ona chyba po prostu tylko nagrywa.
Nie działa u mnie aplikacja [emoji58] nie wiem co zrobić tzn normalne forum działa ale te prywatnie niestety nie .
Ale weszłaś normalnie przez przeglądarkę? To napisz cos z przeglądarki tam i dopiero uruchom aplikacje.
Ale nagrywa Ci dzwiek bicia serca? Bo mi nagrywa cale otoczenie a nie bicie serca :/
A ja się zarejestrowałam i mi z kolei nic nie nagrywa
Dzidzi bobo
Hej
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d
Zaneta I
wchodziłam wlasnie i nie działaAle weszłaś normalnie przez przeglądarkę? To napisz cos z przeglądarki tam i dopiero uruchom aplikacje.
Weronika00
No u mnie dzisiaj kolejny dzień mega skwar, chociaż chmurki jakieś są, więc może coś przywieje...
Ja głupia w tym skwarze polazłam do lidla. No, ale musiałam, bo jestem sama w domu, a zachciało mi się na obiad ryżu z marchewką, groszkiem i kurczakiem
Takim obiadkiem sobie wynagrodziłam ten trud drogi do sklepu hahah
Ja głupia w tym skwarze polazłam do lidla. No, ale musiałam, bo jestem sama w domu, a zachciało mi się na obiad ryżu z marchewką, groszkiem i kurczakiem
Takim obiadkiem sobie wynagrodziłam ten trud drogi do sklepu hahah
Załączniki
reklama
Anuś89
Hej
Po prawej stronie jest wątroba. Może to od woreczka żółciowego?