Góraleczka89
Fanka BB :)
Ja zauważyłam że mam problem z koncentracja i do tego zmieniam wyrazy[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby dziala, ale pokazuje dziwnie bo ja slysze tetno a mi pokazuje brak, albo bije miarowo a mi nagle na tel pokazuje ze skacze. Natomiast nagrywanie nie dziala [emoji14] znaczy dziala, ale nagrywa to co w otoczeniu a nie to co z detektoraO, a właśnie, działa Wam ta aplikacja angelsounds? U mnie jakoś nie chce się połączyć...
a co wyszło w cytologii ? czemu podejrzana moze właśnie przez infekcje. Gratulacje chłopczyka już też bym chciałq wiedzieć co u nas [emoji4]Dziewczyny a ja właśnie po wizycie
Maluszek ładnie rośnie i wszystko jest prawidłowo. Będzie Adaś
Wykryto lekką infekcję pochwy... cytologia wyszła podejrzana. Dostałam leki mam nadzieję że będzie okey. Pozdrawiam!
Dostałam zdjęcie główki z oddali, załączam Zobacz załącznik 862767
Zaneta I - Dostałam na kartce, że ,,Wykryto obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych ASC"... Cytologia do poprawy.a co wyszło w cytologii ? czemu podejrzana moze właśnie przez infekcje. Gratulacje chłopczyka już też bym chciałq wiedzieć co u nas [emoji4]
Zaneta I - Dostałam na kartce, że ,,Wykryto obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych ASC"... Cytologia do poprawy.
Doktor stwierdziła że da te leki i zobaczymy co będzie dalej
Piękne włosy
U mnie sprawa się odroczyła, bo fryzjerka, do której chciałam pójść ma dzisiaj wolne.
Obyś się nie zaraziła Zdrowia dla synka. Ja świruję, bo znalazłam między palcami stopy kleszcza. Zdążył się już lekko opić :/ W przychodni powiedzieli, że mam czekać czy pojawi się rumień. Ale on nie pojawia się przy każdym przypadku zarażenia boreliozą... Wysyłam kleszcza do badania, żeby przestać się bać Zrobiłam się okropną panikarą w tej ciąży