ja tez po pas nie raz mialam..jestem bardzo a dlugimi wlosami..a zeby nie bylo nudno to sobie je cieniowalam czy tak czy siak... choc warkocze mi najpiekniej wychodzily jak mialam tej samej dlugosci
(moze wkleje fotke na prywatnym) i brzuszka tez ;
z corka obcielam z pasa na boba i bylo mi duzo lzej(mam grube wlosy) ale postarszalo mnie to niestety co mi sie juz nie podoba
ale raz n jakis czas zawsze wart cos zmienic..ka o wielu latach zostalam namowiona na zmiane i kuzwa obcielam do ramion..z 2 tyg se pogodzic nie moglam a pierwsze dni byly najgorsze
kochalam swoje wlosy jak nic....wrrr.....i taka glupota heheheh
jakos sobie ubzduralam ze bede miec mniej pracy a sie okazalo ze ukladanie co dzien!!! bo po nocy kazdy wlos w inna strone ..szlakkk,,dlugie wlosy to sobie w te swoje jakies tam arkocze spielam i mialam spokoj kiedy chcialam je przetrzymac bo np . juz byl 3 dzien i powinnam je umyc a tutaj z tymi krotkimi mycie codzien by cs z tym zrobic
udreka
wreszcie troche podrosly i moge je spiac ale zapuszczam i nigdy wiecej takiej glupoty
jak dla mnie to ciesze sie ze ktos wymyslil pampersy haha ... nie skusze sie nawet dla oszczednosci bo juz nawet nie o to chodzi a o to ze jest oszczednosc czasu jest co nie miara i wiem wem ze mozna sie dobrze zorganizowac co mimo wszystko trzeba ogarnac a siusiac przedzej czy poznniej I TAK sie nauczy. wiem ze sa takie specjalne majtki dla dzieciakow... uzywalam chyba przy coreczce na noc jak jej sie jeszcze zdarzalo cos siknac jak dobrze pamietam ale materac i tak zabezpieczony byl
moja znajoma sie w to bawila z pierwszym a kiedy miala i pierwszego na glowie i urodzila drigiego powiedziala ze Nigdy wiecej haha
p.s. pampersa tez mozna przesiusiac haha ale fakt w tetrze napewno jest wiekszy dyskomfort
hmm ja przechodzilam angine .... i wyleczylam sie bez antybiotyku ...nie wiem jakim cudem moj organizm to wtedy zwalczyl ..no ale mloda moja zarazila sie szkarlatyna jakby odemnie bo ja angine mialam... w ciagu tygodnia wyskakiwaly jej podobne objawy, polaczylam fakty... zadzwonilam do lekarza, dostala amoxycyline podajze na 10 dni... poza bialym malinowym jezykiem i lekka wysypka nic innego jej nie dolegalo..
napewno bedzie dobrze takze sie nie martw...dostal leki wiec szybciutko wyzdrowieje
uwazaj bo ty mozesz zarazic sie angina chyba jak dobrze pamietam? m