reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Moje maleństwo właśnie zaczęło mnie kopać [emoji7] I to tak dość mocno od razu [emoji28] ach cudowne uczucie - tego mi najbardziej brakowało po porodzie. Myślę że wszystko planowo bo dziś 15 tc (14+4).

To raczej nie możliwe dziecko jest za malutkie plus plyn owodniowy i to ze dopiero uklad kostny sie formuje w drugiej ciazy najwczesniej jest to mozliwe w 17 tygodniu takze to raczej co innego

reklama
To raczej nie możliwe dziecko jest za malutkie plus plyn owodniowy i to ze dopiero uklad kostny sie formuje w drugiej ciazy najwczesniej jest to mozliwe w 17 tygodniu takze to raczej co innego
Zdecydowanie to ruchy - nie da się tego pomylić tym bardziej w kolejnej ciąży. W pierwszej tez wyjątkowo szybko czułam ruchy i lekarz stwierdził że "ten typ tak ma". Wiadomo że nie są to te kopniecia które zginaja Cię w pół ale wiem ze to maleństwo [emoji7]

Dita gratulacje :)
Ja dzis bylam u ginekologa ale odebralam tylko wynik cytologii i posluchalam serduszka usg mam 25 czerwca wkec pewnie wtedy sie dowiem jaka plec i dostane zwolnienie. Jak u was cytologia? Dobre wyniki?

A czemu nie powiedzial? Bylo spytac ;)[/QUOTE
Bo twierdzi że on na pierwszych nie mówi A dopiero na drugich . Na drugich to już pewnie będę widzieć, bo 11 czerwca idę do mojej gin A ona normalna jest i coś powie nie będę miała jej za złe jak się pomyli bo to ludzkie A bardziej o to że tamten ma najlepszy sprzęt dobrze widać i nic nie widać;/ bądź widział i nie powiedział.
Mi się wydawało że między nogami coś było ale czy to pepowina czy pyrtek

reklama
Jestem po wizycie[emoji3] nie wiem ile mierzy i waży, bo z emocji nie zapytałam nawet, jak mi płeć powiedział. Właściwie to najpierw sama zobaczyłam [emoji23] i myśle, Boże wszędzie widzę siuraka i jajka, lepiej niech już mówi, bo sobie uroję płeć [emoji23] a on się pyta: co ma być? Ja mowię, że myślę, że chłopak, ale co będzie to będzie [emoji5][emoji16] a on pokazuje na ekran -No jest, chłopak [emoji23]
Ta ta ta ta [emoji7][emoji8] myślę, że o pomyłce nie ma mowy skoro nawet ja widziałam sprzęt [emoji6][emoji16]
Oczywiście pomimo zadowolenia będę teraz wysłuchiwać tekstów typu- Też dobrze [emoji23]bo nie parka [emoji41] No nie wiem jak ja to przeżyję, że drugi chłopak [emoji23]

Ps. Co do imion to Franek jest 5 w rankingu. Bardzo ładne imię [emoji3] a Igor 17,czyli tez nie tak nisko. U mojego w przedszkolu nie ma ani jednego Franka, są właśnie np.Igorki, nawet sąsiadka ma małego [emoji28]także nie wiem... zależy gdzie kto mieszka [emoji5]
Synio :) a jednak ;) gratulacje :)

Do góry