reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita gratuluje synka :)

Ja jutro odbieram wyniki pełnego opisu genetycznego. Za tydzień usg i może maluchy pokażą czy coś tam urosło czy dalej panny. Pamietam ze chyba któraś z was tez ma w środę za tydzień wizytę:)

Co do imion mi 10 lat temu się podobały wszystkie które są teraz popularne, szczególnie damskie. Jedna Kaja mi podeszła i będzie jak będzie córa, ale drugiego damskiego nie mam... chciałabym dać mniej popularne bo jako Ania zawsze cierpiałam. W podstawówce w klasie było conajmniej 5... z męskimi nie mam większego problemu, bardzo dużo mi sie podoba ale tu mąż marudzi:) umówiliśmy się na Kaję i Kacpra a jak będzie dwójka tej samej płci to będziemy myśleć.

Tyle się tu naczytałam o czereśniach i truskawkach ze nakupiłam dziś po kilo i objadlam się po korek. Za tydzień wybiorę się do rodziców na jakiś czas to będzie mama gotować zachcianki, kapuśniak z młodej kapusty, ten kalafior i fasolka :D jak ja wytrzymam

reklama
slinka cieknie hhihihi a ja ide robic twarozek z rzodkiewka :p

edytka chlopak jak ja hahaha:):):) ciekawe czy bedzie wiecej chlopcow czy dziewczynek hihih

A ja się właśnie dowiedziałam że u męża w pracy nie przedłuża pakietu w luxmedzie i będę musiała szukać sobie nowego lekarza w medicover :( a taka miałam sympatyczna prowadzącą ginke :(

Co do imion to u nas się toczą dyskusje między Adą (właśnie nie Adrianną, tylko Adą :p), Alą, Jagódką i Hanią. Bardzo chciałam Gaję, ale mąż niestety nie ;).

Ja fasolką i kalafiorem się objadłam, jutro młoda kapusta duszona z pomidorami i koperkiem :D

Co do imion to u nas się toczą dyskusje między Adą (właśnie nie Adrianną, tylko Adą :p), Alą, Jagódką i Hanią. Bardzo chciałam Gaję, ale mąż niestety nie ;).

Ja fasolką i kalafiorem się objadłam, jutro młoda kapusta duszona z pomidorami i koperkiem :D
U nas byla zawzieta dyskusja miedzy Pola a Gaja dla ewentualnej corki ;) Jesli bedzie dziewczynka to bedzie Gaja [emoji173]

Dita winszuje chlopczyka[emoji5] a przede wszystkim ze jest zdrowy.

Julia śliczne imię ale według mnie najbardziej popularne i to trzyma się od kilku lat, bo u chłopców to się zmienia. W latach 80 były Anie i Kasie na potęgę ale teraz się to wymiksowalo. Ja jestem Ania a moja siostra Kaśka i gdyby nie to, to bym się zastanawiała nad tymi imionami. A tak to Małgorzata , Elżbieta, Helena dla syna naj Leon ale mój niezbyt przekonany i zaczyna się robić też popularne, Tymon w miarę pasi każdemu i jeszcze Michał. Ale pewnie się jeszcze się zmieni jak zobaczę bobasa[emoji7] syn cała ciąże był Filipek a jak go zobaczyłam to zmieniłam na Wojtka[emoji7] a w ciąży nawet nie brałam tego imienia pod uwagę. Lubię imiona które można zdrabniać.

reklama
Do góry