reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja czekam na jutrzejsza wizytę, to już 18 tc jak nie poznam płci to będzie ciężko, następna wizyta dopiero polowkowe 18 czerwca. Z córką wiedzieliśmy w 17tc. Dziewczyny macie jakiś pomysł co zrobić. Nos mam teraz tak zatkany, że mam problem z oddychaniem, pogoda tego nie polepsza. Gorzej jak ryba wyjeta z wody :(
Może inhalacje z soli fizjologicznej albo ectodose? Disnemar, wapno w syropie. Witamina C

reklama
Mam nadzieję bo w tamtym tyg w środę miało 7 cm więc liczę że przez 5 dni urósł max cm :)
No mam nadzieję że się uda o 19 mam jechać takze trzymać kciuki,)
Mam nadzieję że się potwierdzi że zdrowe itp i się ułoży dobrze bo to też było ostatnio marne :)
Mój Nikos w tydzień urósł ponad 2 cm ;)

Właśnie próbuje inhalacji z soli fizjologicznej, oby pomogło, bo to aż serce kluje, jednak teraz oddychamy za dwoje.

Tak patrze dziewczyny ze Wy tu macie szalenstwo zakupowe juz? ;) ja jeszcze nie kupuje bo sie boje zapeszac i tak po 25 tyg bede kupowac dopiero po malutku :) a malenstwa jeszcze nie czuje :(

Na przeziębienie proponuję napar z majeraneku, inhalacje z ziólek i rutinoscorbin. Na katar można nogi z solą wymoczyc.

Wizytę mam u swojego gin 06.06 i zobaczymy czy potwiedzi. Troszkę nastawiłam się na córcie
[emoji6]

reklama
Pati kurteczka fajna ;)
Ja już jestem prawie w 18 tyg i nie czuję jeszcze ruchów.
Mam wyrzuty sumienia, najadlam się chipsów.

Do góry