trzymam kciuki kochana , przeszlam takie cos i mam zdrowego synka takze trzeba byc dobrej mysli
wychowalam sie w takiej miejscowosci z taka zajebiaszcza miejscowka skromnie mowiac. pola mialam pod dostatkiem jak to sie smieje ...
wybudowalismy tam Nasz dom ktory odsprzedalismy po powrocie tu... z mysla ze i tak mam miejsce w polszy tam gdzie mieszkaja teraz Moi rodzice ...wookolo tylko las i jeden sasiad... hehe
bedziemy jezdzic tam na starosc .. z wnukami..oo takie plany haha
zobaczymy jak to bedzie
to twoje pierwsze prawda? wiec masz prawo nie czuc jeszcze, spokojnie
ja tez pozniej czulam swojego pierwszego synka takze nie masz czym sie martwic
moj maz wychowany w bloku tez na golasa...ja w domku i juz zima sobie na to pozwolic nie moglam haha
pamietam kiedy zostawalam u niego na noc w okresie grzewczym to edwo zylam... nocy z reguly nie przespalam tak mi bylo duszno goraco !!!! szok
a on sie smial ze mu jajca zamarzna wstajac u Mnie rano zanim to sie dobrze rozpalilo dzieki tatusiowi hahaha
szczujecie tymi ciuszkami hihih
ale nie , ja twardo czekam
wiem ze to zakupomania dla dziecka sie jeszcze dlugoooo nie skonczy,to sie dopiero ,,zacznie haha
weronikarz mam takie miejsce gdzie tez kupie nowiutkie ciuszki po 50 p, 1f... dla bobasow .ubran zabawek do wyboru do koloru ale czekam mimo wszystko takze jeszcze tam nie zagladam i tez wiem co mi bedzie potrzebne ..tak naprawde potrzebne
napewno postawie na body i pajacyki