D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dita mnie ogólnie często brzuch boli i ze względu na leki podtrzymujące, które biorę od 6 tygodnia ciąży i tego, że mam swoje lata gin kazał się oszczędzać i słuchać swojego organizmu.
Po tych 3 miejscach co byłam autem też mnie brzuch rozbolał i do wieczora przeleżałam, bo wolę leżeć niż nospe i magnez łykać 3xdziennie
Dziękuję Dita!!)
No z Om mam 13t3d A według usg 6 dni starsze ale podobno się zamieścimy i ktoś kompetentny wykona badanie pff A tu ani nie zaproponował testu z krwi nic ,byle jak i tyle i kazał przekazać mojej gin wyniki i tyle ..
Ps obzeram się truskawkami i czereśniami super są ciepłe miesiące na owoce
Edyta, dzieki ale jak na kobiete w ciazy przystalo zmienilam plany [emoji23][emoji23][emoji85] wystawilam mlodemu basen i mocze dupke [emoji23] A na plaze moze jutro pojdziemy
Cześć dziewczyny. Ja wylądowałam wczoraj w nocy w szpitalu z krwawieniem. Lekarz mówi, że ciaza zagrożona, ale teraz już przyjmuję leki i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W środę będzie kolejna seria badań, zobaczymy co na nich wyjdzie. Strasznie się martwię tym wszystkim. Do tej pory ciąża idealna, bezobjawowa, wszystkie wyniki idealne, a teraz nagle coś takiego...
@Annulek
Zaczerniłam cię, bo widzę, że się udzielasz, a byłaś na różowo Mówisz, ze dziewczynka będzie? To kciukam, żeby ci się spełniło
Ale fajne! Rożek prześliczny pieluch mam tyle samo, tego nigdy za wieleA u mnie dzien kuriera dzisiaj