Anuś89
Fanka BB :)
Haha to pies nie daje rady a tobie nic [emoji23] ja nie wiem czy lubię czy nie lubię upałów... słoneczko lubię, jest fajnie jeszcze jak wiaterek podwiewa, ale np.jak tak gorąco jest, że czuję jak się pocę -szczególnie miedzy piersiami czy na szyi, to ciężko mi czerpać z tego przyjemność [emoji5] wiec taka pogoda ze słoneczkiem plus wiaterek dla mnie idealna albo bez wiaterku ale bez wysokich temperatur [emoji16] czy ja życzę sobie za wiele?[emoji23]
Ja jeszcze nie kupiłam ani jednej rzeczy, nawet nie oglądałam na internecie nawet [emoji28] ale ja nie boję się, po prostu czekam na płeć i czas lepszy [emoji3]
A w 1.ciąży ruchy dopiero koło 20tygodnia, bratowa męża dopiero po 22skończonym tygodniu poczuła, także spokojnie, wszystkie się doczekamy [emoji5]
Śliczna kurteczka [emoji5] mój Młody miał podobną z tej firmy ale jak był już starszy [emoji5]
Co ma być to już jest [emoji5] mimo wszystko trzymam kciuki żeby było po twojej myśli, a jak nie, żebyś szybko się przyzwyczaiła do tej myśli i cieszyła synkiem [emoji5] ale życzę córeczki oczywiście [emoji16]
Na ruchy masz czas [emoji5]
Co do czipsów... jak bardzo masz ochotę i nie możesz wytrzymać to bierz zwykle solone. Mają w składzie tylko ziemniaki, olej i sól. Na pewno to nie jest zdrowa przekąska ale w porównaniu do czipsów o jakimkolwiek smaku mają najuboższy skład - czyli najlepszy. Tamte maja skład dłuższy nóż moja dzisiejsza sukienka [emoji23]
Fajne są chipsy z lidla z quinoa. Najlepszy smak pomidorowy, fajnie sie chrupie na filmie na przyklad. Nie mają aż tyle syfu w składzie i wyrzut sumienia mniejszy[emoji6]