reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Dita_333 szacun. Podobno najgorsze skórcze te krzyżowe i u mnie to już całkiem przewazylo bo jeszcze mogłam się zastanawiać ale w tej sutyacji podziękuję :p

Wiesz.. było, minęło... [emoji5] liczę, że teraz będzie szybciej i mniej boleśnie. Dowiem się czy to prawda już po fakcie wiec ten... [emoji16] damy radę[emoji106]

Ja miałam bóle krzyżowe... cóż... przeżyłam [emoji5][emoji23] dlatego parte przy tym to była ulga niesłychana [emoji16] także mogę rodzic SN tylko niech skurcze miną szybko i niech już bedą parte [emoji5][emoji16]
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam! Po bólach krzyżowych, parte to był pikuś[emoji28] oj najgorzej właśnie plecy wspominam z całego porodu... oby się nie powtórzyło!

Wow!!! Podwójne gratki!!! Ale dziwne ze twój ginekolog nie widział wcześniej? Ja przed prenatalnym miałam dwie wizyty u swojego... wierze, że by zauważył 2.dzieciatko [emoji28] płci nie znasz? [emoji5]

Też miałam 2 wizyty, w 5 i w 7 tyg i nie było widać dwóch tylko jednego. Widocznie jeden za drugim sie jakos tak ulozyl, ze nie bylo widac :) dlatego było to dla mnie niezłym zaskoczeniem jak sie dowiedzialam w 13tyg :szok::-D

reklama
Dziewczyny zazdroszczę wam takiego luzu ,ja za miesiąc ślub..teraz kupujemy mieszkanie które trzeba remontować, między czasie wakacje dziecko w listopadzie ,już mnie głowa boli :(

Jak ja mam być spokojna jak ledwo skończylam planować ślub to teraz mieszkanie, między czasie dziecko :)
Ojjjjjjej masakra na kółkach:(

Hehe zależy co masz na myśli luz? Że sobie leżę i sączę bezalkoholowy drink?[emoji23]
W sumie prawie jak[emoji16] w domu druga cześć remontu, wycieczki w poszukiwaniu mebli do salonu i pokoju Młodego, w czerwcu urlop- tego już sie nie mogę doczekać tym bardziej, że cały czas pracuję[emoji28]a po pracy normalnie to co zawsze, obowiązki domowe plus rozjazdy z synkiem na jego zajęcia, a w lipcu ruszam z wyprawka, segregowaniem ciuszków, szukaniem wózka i takie tam... myśle, że odpocznę na utopie macierzyńskim
Hehe[emoji23]w końcu to urlop [emoji846]
A ty sie ciesz przygotowaniem do ślubu, co musisz jeszcze załatwić? Chyba już masz wybrane większość? [emoji5]

Do góry