reklama
@Dita_333 szacun. Podobno najgorsze skórcze te krzyżowe i u mnie to już całkiem przewazylo bo jeszcze mogłam się zastanawiać ale w tej sutyacji podziękuję
Wiesz.. było, minęło... [emoji5] liczę, że teraz będzie szybciej i mniej boleśnie. Dowiem się czy to prawda już po fakcie wiec ten... [emoji16] damy radę[emoji106]
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam! Po bólach krzyżowych, parte to był pikuś[emoji28] oj najgorzej właśnie plecy wspominam z całego porodu... oby się nie powtórzyło!Ja miałam bóle krzyżowe... cóż... przeżyłam [emoji5][emoji23] dlatego parte przy tym to była ulga niesłychana [emoji16] także mogę rodzic SN tylko niech skurcze miną szybko i niech już bedą parte [emoji5][emoji16]
Igorowelove
Moderatorka
Fajnie!!Ja sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Normalnie szok!Ja sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy
Ale też słyszałam, że czasami się to zdarza!
Serdecznie gratuluję!
Mama Zuzi i Antosia
Bóle krzyżowe są paskudne, oba porody były właśnie z bólami krzyżowymi. Racją jest, że bóle parte przy tym to relaks
emilea
Aktywna w BB
Wow!!! Podwójne gratki!!! Ale dziwne ze twój ginekolog nie widział wcześniej? Ja przed prenatalnym miałam dwie wizyty u swojego... wierze, że by zauważył 2.dzieciatko [emoji28] płci nie znasz? [emoji5]
Też miałam 2 wizyty, w 5 i w 7 tyg i nie było widać dwóch tylko jednego. Widocznie jeden za drugim sie jakos tak ulozyl, ze nie bylo widac dlatego było to dla mnie niezłym zaskoczeniem jak sie dowiedzialam w 13tyg
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kelyana
Oho to miałas szok ja się dowiedziałam chyba w 7 tygodniu ze jest dwójeczka. Gratuluje !Ja sie ostatnio na prenatalnych dowiedzialam, ze w brzuszku nie siedzi jeden dzidziol ale dwa! LOL przez tydzien w szoku bylismy
reklama
Dziewczyny zazdroszczę wam takiego luzu ,ja za miesiąc ślub..teraz kupujemy mieszkanie które trzeba remontować, między czasie wakacje dziecko w listopadzie ,już mnie głowa boli
Jak ja mam być spokojna jak ledwo skończylam planować ślub to teraz mieszkanie, między czasie dziecko
Ojjjjjjej masakra na kółkach
Hehe zależy co masz na myśli luz? Że sobie leżę i sączę bezalkoholowy drink?[emoji23]
W sumie prawie jak[emoji16] w domu druga cześć remontu, wycieczki w poszukiwaniu mebli do salonu i pokoju Młodego, w czerwcu urlop- tego już sie nie mogę doczekać tym bardziej, że cały czas pracuję[emoji28]a po pracy normalnie to co zawsze, obowiązki domowe plus rozjazdy z synkiem na jego zajęcia, a w lipcu ruszam z wyprawka, segregowaniem ciuszków, szukaniem wózka i takie tam... myśle, że odpocznę na utopie macierzyńskim
Hehe[emoji23]w końcu to urlop [emoji846]
A ty sie ciesz przygotowaniem do ślubu, co musisz jeszcze załatwić? Chyba już masz wybrane większość? [emoji5]