reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Pomyslicie że oszalalam ale zamowilam album do którego wklejam zdjęcia z usg, zdj brzuszka ,wklejam karteczki z ważnymi dla nas informacjami co aktualnie było dla nas ważne itp i tak kolejna strona powstaje A zaczęłam w 4 tyg ,7 tyg 10 tyg 12 tyg i potem z 16 tyg i tak dalej i dalej :)
Potem będę wklejać miesiąc po miesiącu aż do roku zdj dziecka itp :) taka pamiątka :)
Świetne! Moja córcia ostatnio dorwała pamiętnik ciąży który prowadziłam jak byłam z nią w ciąży. Jest nim zachwycona :) Twoje dziecko też kiedyś będzie :) musiałabym teraz też coś zdziałać ;)

Cześć dziewczyny!
Korkowa trzymam kciuki za wyniki!
Powodzenia na wizytach.
Dziś jadę z synem do okulisty. W niedzielę córka idzie do pierwszej komunii świętej, w sobotę spowiedź. Wszyscy się tym stresujemy, a mała najbardziej.

Cześć kobietki!
Wczoraj miałam USG genetyczne. Wszystko dobrze, dzidzia ma 5,5 cm i jest bardzo ruchliwa :p Niestety nie było widać płci tak maleństwo fikało ale wydaje mi się, że bardziej dziewczynka:) Zabrałam wczoraj męża żeby zobaczył co zmajstrował i powiem Wam, że fajnie było widzieć jego reakcję:) Był bardziej podekscytowany niż ja:) Wrzucę później fotkę :)

A widzę że różni nas jeden dzień w terminie porodu :) Ja na dzień dzisiejszy mam 13t0d i w poniedziałek 4 dni temu miał 5 cm więc teraz może mieć te 5,5 :)
Okaże się w środę ile przybrało:) bo ja kolejne 2 cm hahaha
Dzisiaj mam wg OM 12+1. Termin wg OM na 29.11 a wg wczorajszego USG na 25.11:)

reklama
Witajcie jestem już po wyniki bardzo dobre kamień spadł z serca ;)
Zrobił usg ale tak owinięty dzidziuś że się nie chciał pokazać najważniejsze serduszko puka prawidłowo w poniedziałek do swojego ginek.może się pokaże i da się zbadać ;)
U mnie dziś 14t zobaczymy bo ostatnio było tydzień do przodu.
Jeśli chcecie zobaczyć lub porównać wyniki badań to mogę zrobić zdjęcie i wkleić.

Do góry