reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny te badania należą nam się jak psu buda. Walczcie o swoje a nie dobrowolnie placicie z własnej kieszeni. Ja nigdy nie miałam problemu jak poprosiłam. Co znaczy że ci nie dał skierowania? Nie ma prawa ci odmówić. Idź teraz do tego lekarza niech ci wypisze na FT3 i FT4. Chyba że ci kasy nie szkoda... Z resztą to ci może nawet internista wypisać.

reklama
Napisałam do moderatorki prośbę o zamkniecie wątków dla nas Listopadowe brzuszki i Wizyty u ginekologa.

@urs
Będziesz miała dostęp nawet na apce, obiecuję ci :) ja mam dostęp na apce do zamkniętego forum jeszcze z 2014 i czasami tam piszemy, na apce widzę to jako Fora zamknięte, pod forami Fora ciążowe. Więc nie kracz laska 8-):p:rofl2:
Mogli byście chociaz te wizyty zostawić w końcu to tylko zdjęcia z usg , szkoda że chcecie je pozamykac

Dla Mnie to jest obojetne.:)
Zagladalam na publiczne watki kiedy jeszcze w ciazy nie bylam i duzo mi pomogly. Lubilam nawet oglądać brzuszki brzuchatek .
Co do zdjec z usg ..mozna bylo zamazac dane co ja osobiscie bym uczynila ale sadzilam ze dziewczyny nie przykladaja wagi do tego i jest im to obojetne?

Gratuluję dobrych wieści ;)

Ja jutro mam wizytę, ale się nią nie stresuję kompletnie, bo i tak nie mam na nic wpływu, a zamartwianie się na pewno mi nie pomoże. ;)

Hej. Ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku, ma już 6 cm [emoji16]
Po krwiaku nie ma śladu, ale mam jeszcze przyjmować Duphaston i dużo odpoczywać.
Za tydzień usg genetyczne, już nie mogę się doczekać [emoji6]

A dlaczego nie dostałaś skierowania? Ja tam sama proszę o skierowania jak potrzebuje. Idź z tym wynikiem do lekarza bo sama nic nie wymyślisz. Musisz zacząć brać leki
Nie kazdy musi sie orientowac o wszystkich badaniach jakie powinno sie wykonac. To powinno lezec po stronie lekarza. A nie ze kazda z nas ma byc ekspertem. Koka27 dobrze ze bylas czujna i zrobilas te badania. Teraz zrob reszte i z wynikami szybciutko sie odezwij do lekarza.

Nie mówię że każda ma być ekspertem ale piszemy o tych badaniach co kto robi żeby z tego czerpać wiedze ;)
Ale fakt, ja też dostaje zaćmienia jak idę na wizytę :p

Wróciłam z wizyty. Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok. Serduszko bije, jest kość nosowa, przezierność karkowa też w porządku :) Kamień spadł mi z serca. A krwawienia i plamienia to znowu krwiak... Jutro kładę się do szpitala na kilka dni. Ale to nic, najważniejsze, że maluch ma się świetnie :)

reklama
Wróciłam z wizyty. Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok. Serduszko bije, jest kość nosowa, przezierność karkowa też w porządku :) Kamień spadł mi z serca. A krwawienia i plamienia to znowu krwiak... Jutro kładę się do szpitala na kilka dni. Ale to nic, najważniejsze, że maluch ma się świetnie :)
Siły Kochana :) najważniejsze, że Maluch taki silny :)

Do góry