reklama
urs
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny :*
Na razie nie plamię, brzuch też już boli mniej, ale ten czas do 16 tak się dłuży, że nie wiem... Bardzo bym już chciała wiedzieć na czym stoję, ta niepewność jest najgorsza...
@urs , super, że wszystko w porządku
Trzymam bardzo mocno kciuki!
Ktory to tydzien? Juz po prenatalnych?
Moze to tylko taki watpliwy „urok” ciazy...
Sasanka14
Fanka BB :)
Kochana dzieciaki śpią o różnych dziwnych godzinach także nie martw się. Gdy było coś nie tak to by Ci lekarz powiedział. A co do ruchów to Twoja pierwsza ciąża? Troszkę wcześnie żebyś czuła ruchyHej, dziewczyny nie mam jakoś okazji napisać, bo zawsze mam coś do roboty, a jak przychodzi do czytania, to muszę nadrabiać
Byliśmy wczoraj na wizycie - niestety maluszek tak się odwrócił, że buzi nie było widać i chyba jeszcze spał, chociaż wizyta na sam wieczór, a mnie okropnie bolała głowa... usłyszeliśmy bicie serducha, i że to 15+5 natomiast nie wiemy ile uderzeń, tak samo jak nie wiemy, ile mierzy... Nie wiem, może lekarz też miał cięższy dzień. Niuniek pomachał tylko ręką. Albo będzie strasznie uparte, albo coś się dzieje do tego jakoś nie czuję ruchów - jeszcze w ubiegłym tygodniu coś tam pukało okazjonalnie, a teraz nic... jak pomyślę, że teraz mam czekać do 5.06 to mnie aż... strzela z niepewności i tak myślę, że może pójdę do któregoś gina na usg, bo mój ma już terminarz zajęty... zupełnie nie wiem, co robić
Trzymam bardzo mocno kciuki!
Ktory to tydzien? Juz po prenatalnych?
Moze to tylko taki watpliwy „urok” ciazy...
11t6d, prenatalne mam mieć za tydzień w środę, a dzisiaj mam wizytę u swojej pani doktor. Na IP mnie zbyli, bo "tak pani ma i już, leki pani bierze", moja lekarka też mówi, że z dzieckiem ok, ale przez te kilka dni doszły jeszcze bóle brzucha i te plamienia były większe, więc staram się przygotować na różne scenariusze... O ile się w ogóle da na nie przygotować...
Dziękuję za kciuki
Ja jestem za grupa zamknieta ze zdjeciami - rozni wariaci chodza po internetach, lepiej bym sie czula wiedzac ze nikt niepowolany nie wykorzysta naszych fotek
A na ta osobne forum niestety nie moge wejsc - wyskakuje mi blad. Tabelki na telefonie tez nie moge edytowac, wiec wpisze sie pewnie dopiero jak dotre do komputera.
Mialam przeczucie ze jednak dziewczynka - ale bardziej chcialam chlopca
Wpisałam cię do Excela Zostało ewentualnie województwo albo kraj i czy masz dziecko oraz imię dla synka w brzuszku
Mi ginekolog szukal wiercil mi tym usg przez dol i dzidziolek zalozyl nogi na krzyz i powiedzial ze jak nie bedzie pewny to nie powie troszke szkoda ale poczekam do polowkowego dopiero bede wiedziec na 100 procent
Ja liczę na płeć na następnej wizycie Wierzę, że mój gin znajdzie siusiaka albo coś innego hehe
Napisałam do moderatorki prośbę o zamkniecie wątków dla nas Listopadowe brzuszki i Wizyty u ginekologa.
@urs
Będziesz miała dostęp nawet na apce, obiecuję ci ja mam dostęp na apce do zamkniętego forum jeszcze z 2014 i czasami tam piszemy, na apce widzę to jako Fora zamknięte, pod forami Fora ciążowe. Więc nie kracz laska
@urs
Będziesz miała dostęp nawet na apce, obiecuję ci ja mam dostęp na apce do zamkniętego forum jeszcze z 2014 i czasami tam piszemy, na apce widzę to jako Fora zamknięte, pod forami Fora ciążowe. Więc nie kracz laska
Koziunia
Zaangażowana w BB
Trzeba się udać do endokrynologa. Proponuję zrobić jeszcze badania FT3 oraz FT4. TSH jest bardzo ważne ale to TF4 jest współczynniem który idzie do dziecka. Sama mam niedoczynność tarczycy i wiem że bardzo ważna jest tarczyca podczas ciąży. Nie bagatelizuj tegoDziewczyny zrobilam sobie na wlasna reke tsh bo lekarz mi nie zalecil i wyszlo mi ponad 4 :/
Koziunia
Zaangażowana w BB
Na spokojnieNo wlasnie sie wystraszylam bardzo.
Najlepiej jakbyś zrobiła badania i poszła z wynikami do endokrynologa, on się tym zajmie i przepisze odpowiednie leki w razie potrzeby. Dziwną rzeczą jest z kolei to że ginekolog nie dał skierowania na TSH. Badanie to powinno wykonywać się w ciąży co miesiąc
reklama
D
Deleted member 178885
Gość
O matko nie lubię nowości hahahah
Ostatnio edytowane przez moderatora: