reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Szkoda że tak często nie ma porozumienia między teściami.U mnie nie mogę narzekać Kocham rodziców i to samo mogę napisać o teściach.Ja jestem osobą upartą a jak coś jest co mnie irytuje to mówię wprost i to jest najlepszy sposób na załatwienie sprawy ;)

Co do snów to u mnie nic się nie śni.

Większa połowa już po genetycznych i teście Pappa ? Ja w piątek po wyniki jak tak czytam to się jakoś nakręcam niepotrzebnie.W pierwszej nic nie czytałam szłam do przodu jak burza a teraz czytam i rozmyślam a co by było jak ....Nie wiem może człowiek czym starszy to głupszy niepotrzebnie się nakręca :)

reklama
Szkoda że tak często nie ma porozumienia między teściami.U mnie nie mogę narzekać Kocham rodziców i to samo mogę napisać o teściach.Ja jestem osobą upartą a jak coś jest co mnie irytuje to mówię wprost i to jest najlepszy sposób na załatwienie sprawy ;)

Co do snów to u mnie nic się nie śni.

Większa połowa już po genetycznych i teście Pappa ? Ja w piątek po wyniki jak tak czytam to się jakoś nakręcam niepotrzebnie.W pierwszej nic nie czytałam szłam do przodu jak burza a teraz czytam i rozmyślam a co by było jak ....Nie wiem może człowiek czym starszy to głupszy niepotrzebnie się nakręca :)

Rozumiem cię[emoji5] w 1.ciąży nic nie wiedziałam, nie miałam prawie żadnych obaw i leków. Teraz stresowałam sie tym usg genetycznym i testem Pappa... przed odebraniem wyników aż mnie pogoniło hehe [emoji16] wyniki niby ok, choć wiadomo 100% pewności nie ma nigdy, ale trochę sie uspokoiłam i czekam na poznanie płci [emoji106] żeby tylko moje dziecko chciało współpracować i nie musiałam czekać do 20tygodnia [emoji33]

No ja mam corke z 24 grudnia a syn z lipca i z corcia nogi mi nie puchly ni nic a z synem masakra byly upaly przez maj i czerwiec to tylko klapki gumowe moglam zalozyc bo tak mi nogi puchly

Jestem ciekawa od czego to puchnięcie zależy... z tego co pamietam, jak rodziłam byłam bardzo gorące lato. I lipiec, i sierpień, bo pamietam jak Młody golasował[emoji5] a ja nic.. nawet stopy mi nie spuchły... dziwne. Ciekawe czy teraz tez mnie ominie ta przyjemność czy z nawiązką dostanę Haha [emoji16][emoji23]

Jestem ciekawa od czego to puchnięcie zależy... z tego co pamietam, jak rodziłam byłam bardzo gorące lato. I lipiec, i sierpień, bo pamietam jak Młody golasował[emoji5] a ja nic.. nawet stopy mi nie spuchły... dziwne. Ciekawe czy teraz tez mnie ominie ta przyjemność czy z nawiązką dostanę Haha [emoji16][emoji23]
Ja rodzilam w maju, byly chlodne dni wtedy i juz mega puchlam wiec az sie boje co to bedzie teraz [emoji33]

Ładne imię:) znajoma tak nazwała:)

Bardzo delikatne Anielka ,ładnie:)
Ja mówię Nikos oby posłuchał i miał jajka :) hahaha

Haha mój synek jest Nikodem też od poczatku mowilam Nikos nawet jak lekarz mowil do 21 tc ze to dziewczynka. To ja i tak mówiłam Nikoś i taki chłopczyk mi sie trafił
20180423_171844.jpg

Załączniki

• 20180423_171844.jpg
    20180423_171844.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 429
Dzięki [emoji4] pierwsze 2 tygodnie były straszne ale potem jakoś zlecialo. Lekarz stwierdził że skoro widzi że wszystko jest ok to po co mamy się wcześniej spotykać [emoji4] to dopiero będzie różnica zobaczyć maleństwo po takim czasie! Który będziesz miała tydzień? Ja 12t5d i mam nadzieje ze coś może juz podpatrzy[emoji6]
Ja też wreszcie jutro po 5 tygodniach!

reklama
Do góry