reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Szkoda że tak często nie ma porozumienia między teściami.U mnie nie mogę narzekać Kocham rodziców i to samo mogę napisać o teściach.Ja jestem osobą upartą a jak coś jest co mnie irytuje to mówię wprost i to jest najlepszy sposób na załatwienie sprawy ;)

Co do snów to u mnie nic się nie śni.

Większa połowa już po genetycznych i teście Pappa ? Ja w piątek po wyniki jak tak czytam to się jakoś nakręcam niepotrzebnie.W pierwszej nic nie czytałam szłam do przodu jak burza a teraz czytam i rozmyślam a co by było jak ....Nie wiem może człowiek czym starszy to głupszy niepotrzebnie się nakręca :)

reklama
Szkoda że tak często nie ma porozumienia między teściami.U mnie nie mogę narzekać Kocham rodziców i to samo mogę napisać o teściach.Ja jestem osobą upartą a jak coś jest co mnie irytuje to mówię wprost i to jest najlepszy sposób na załatwienie sprawy ;)

Co do snów to u mnie nic się nie śni.

Większa połowa już po genetycznych i teście Pappa ? Ja w piątek po wyniki jak tak czytam to się jakoś nakręcam niepotrzebnie.W pierwszej nic nie czytałam szłam do przodu jak burza a teraz czytam i rozmyślam a co by było jak ....Nie wiem może człowiek czym starszy to głupszy niepotrzebnie się nakręca :)

Rozumiem cię[emoji5] w 1.ciąży nic nie wiedziałam, nie miałam prawie żadnych obaw i leków. Teraz stresowałam sie tym usg genetycznym i testem Pappa... przed odebraniem wyników aż mnie pogoniło hehe [emoji16] wyniki niby ok, choć wiadomo 100% pewności nie ma nigdy, ale trochę sie uspokoiłam i czekam na poznanie płci [emoji106] żeby tylko moje dziecko chciało współpracować i nie musiałam czekać do 20tygodnia [emoji33]

No ja mam corke z 24 grudnia a syn z lipca i z corcia nogi mi nie puchly ni nic a z synem masakra byly upaly przez maj i czerwiec to tylko klapki gumowe moglam zalozyc bo tak mi nogi puchly

Jestem ciekawa od czego to puchnięcie zależy... z tego co pamietam, jak rodziłam byłam bardzo gorące lato. I lipiec, i sierpień, bo pamietam jak Młody golasował[emoji5] a ja nic.. nawet stopy mi nie spuchły... dziwne. Ciekawe czy teraz tez mnie ominie ta przyjemność czy z nawiązką dostanę Haha [emoji16][emoji23]

Jestem ciekawa od czego to puchnięcie zależy... z tego co pamietam, jak rodziłam byłam bardzo gorące lato. I lipiec, i sierpień, bo pamietam jak Młody golasował[emoji5] a ja nic.. nawet stopy mi nie spuchły... dziwne. Ciekawe czy teraz tez mnie ominie ta przyjemność czy z nawiązką dostanę Haha [emoji16][emoji23]
Ja rodzilam w maju, byly chlodne dni wtedy i juz mega puchlam wiec az sie boje co to bedzie teraz [emoji33]

Ładne imię:) znajoma tak nazwała:)

Bardzo delikatne Anielka ,ładnie:)
Ja mówię Nikos oby posłuchał i miał jajka :) hahaha

Haha mój synek jest Nikodem też od poczatku mowilam Nikos nawet jak lekarz mowil do 21 tc ze to dziewczynka. To ja i tak mówiłam Nikoś i taki chłopczyk mi sie trafił
20180423_171844.jpg

Załączniki

• 20180423_171844.jpg
    20180423_171844.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 430
Dzięki [emoji4] pierwsze 2 tygodnie były straszne ale potem jakoś zlecialo. Lekarz stwierdził że skoro widzi że wszystko jest ok to po co mamy się wcześniej spotykać [emoji4] to dopiero będzie różnica zobaczyć maleństwo po takim czasie! Który będziesz miała tydzień? Ja 12t5d i mam nadzieje ze coś może juz podpatrzy[emoji6]
Ja też wreszcie jutro po 5 tygodniach!

reklama
Do góry