Balonsbalons
Fanka BB :)
Wedlug usg dzis mam 12t6d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym wolała jednak żeby się urodziło w marcu hehe bo ciepło mniej ubierania ale cieszę się że jest i że święta już w trojeczke
A my sie zaczelismy starac w czerwcu zeby wlasnie na wiosne sie wyrobic a tu na jesien [emoji14] troche nam zeszlo hihiMy jak drugie planowalismy to wyszlo jak chcielismy. 1cykl staran .Mala miala byc na marzec a wypadla w lutym ale tez fajnie.
Nie chcialo mi sie chodzic z brzuszkiem w lato bo pamietam z synkiem to bylo meczace no a tu to jest chlodniej latem wiec nie bedzie tak zle grunt ze sie udalo!
Mój ostatnio powiedział ze na 98% dziewczynka [emoji3] też się zastanawiałam po co sobie zostawił te 2% [emoji23]Mi się w każdej ciąży śnią dziewczynki - z pierwszej mam synka, z drugiej niestety 10 tc i koniec i teraz tez ciągle śnie o dziewczynce - ostatnio nawet że lekarz powiedział ze na 98% (jakby te 2 coś zmieniało? [emoji28]) także jak będzie chłopak tzn ze u mnie zawsze na odwrót [emoji6]
Haha no nieźle! Czyli przyśniła mi się Twoja sytuacja[emoji16] ależ jestem ciekawa co to będzie w ta środę [emoji4]Mój ostatnio powiedział ze na 98% dziewczynka [emoji3] też się zastanawiałam po co sobie zostawił te 2% [emoji23]
No ja mam corke z 24 grudnia a syn z lipca i z corcia nogi mi nie puchly ni nic a z synem masakra byly upaly przez maj i czerwiec to tylko klapki gumowe moglam zalozyc bo tak mi nogi puchlyMy chcielismy zeby sie w 1 polowie roku urodzilo, a najlepiej na poczatku, jak corcia, byle by nie listopad czy grudzień, bo najmlodsze w roczniku bedzie i masz zaskoczylo na listopad w cyklu, ktory na straty spisalam ale dziadek bedzie mial za to prezent urodzinowy, bo jest z 20 a termin mam na 17