reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Nic nie powiedzial oprocz tego ze wszystko dobrze i ze bardzo grzeczny dzidzius. Ale serio podejrzewasz ze to dziewczynka ja bardzo chce dziewczynke. I caly czas do brzucha mowie anielka

Tak, dokładnie jak powiedziała Mango [emoji5] wyrostek lezy wiec spora szansa na dziewczynkę [emoji5][emoji846] jak sterczy to chłopak [emoji51]a który masz tydzień? Bo na telefonie nie widzę suwaków [emoji58]

A mi się dzisiaj śniło, że lekarz powiedział, że będę miała drugiego synka Haha [emoji5] zobaczymy czy sny się sprawdzają [emoji57] której sie śniło i potwierdziło? [emoji16]

U mnie to bedzie 12t2d, my podgladalismy sekunde Kropka wczoraj i moj maz twierdzi ze juz cos widzial ;) To pewnie jego wyobraznia zadzialala, ale jeszcze zobaczymy :)
A co widzial? [emoji4] ja z synkiem poznałam płeć dopiero w 23 tc bo chował się jak mógł ale później jak się odkrył to uwierzcie ze lekarz ma nawet w albumie jego zdjęcie siusiaka jako przykładowe usg 3d[emoji28] nic się nie wstydził [emoji6] mam nadzieje ze to maleństwo szybciej postanowi się ujawnić [emoji4]

A co widzial? [emoji4] ja z synkiem poznałam płeć dopiero w 23 tc bo chował się jak mógł ale później jak się odkrył to uwierzcie ze lekarz ma nawet w albumie jego zdjęcie siusiaka jako przykładowe usg 3d[emoji28] nic się nie wstydził [emoji6] mam nadzieje ze to maleństwo szybciej postanowi się ujawnić [emoji4]

Ja liczę na poznanie płci 29.05, to będzie 16+5, bobas o ponad tydzień większy niż terminu OM więc liczę, że mi powie kto u mnie siedzi w brzuchu [emoji5] na razie wstrzymuje sie ze wszystkim- z zakupami i segregowanie rzeczy po Młodym... A w czerwcu jedziemy nad morze to pewnie i tak wszystko przesunie sie do lipca [emoji57]

A mi się dzisiaj śniło, że lekarz powiedział, że będę miała drugiego synka Haha [emoji5] zobaczymy czy sny się sprawdzają [emoji57] której sie śniło i potwierdziło? [emoji16]
Mi się w każdej ciąży śnią dziewczynki - z pierwszej mam synka, z drugiej niestety 10 tc i koniec i teraz tez ciągle śnie o dziewczynce - ostatnio nawet że lekarz powiedział ze na 98% (jakby te 2 coś zmieniało? [emoji28]) także jak będzie chłopak tzn ze u mnie zawsze na odwrót [emoji6]

Ja liczę na poznanie płci 29.05, to będzie 16+5, bobas o ponad tydzień większy niż terminu OM więc liczę, że mi powie kto u mnie siedzi w brzuchu [emoji5] na razie wstrzymuje sie ze wszystkim- z zakupami i segregowanie rzeczy po Młodym... A w czerwcu jedziemy nad morze to pewnie i tak wszystko przesunie sie do lipca [emoji57]
Ja dopóki nie będę znała płci to również za nic się nie zabieram - nawet nic nie przeglądam w necie. Jeśli chłopak to praktycznie będę musiała kupić tylko kosmetyki itp bo mój synek tez z lisopada wiec wszystkie ciuchy mam [emoji4] a jak dziewczynka to ciuchy po jego kuzynce (tez z listopada[emoji28]) ale wiadomo ze pewnie coś od siebie kupie ale nie dużo. Udało nam się z tym terminem [emoji6]

reklama
Do góry