reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Eh, też bym wciągnęła kebaba.
Ale niestety mam od początku ciąży tak, że po 19/20 już nie mogę nic zjeść, bo jeśli coś zjem niedługo przed snem to jest mi potem niedobrze, dostaje zgagi, a rano po przebudzeniu to czuje sie jak po niezłej imprezie :D także smacznego Wam, ja sobie odbije jutro hahah :D

reklama
Mi właśnie mąż robi hamburgera :) kotleciki piecze, bułka, kiszony, pomidor, ser i rukola :) mmmm. A coś mnie brzusio rozbolał i leżakuje, córa się mną opiekuje :) i wiecie... Mam wrażenie, kolejny już raz, że czuję jakieś smyranie w brzuszku. Ale to przecież niemożliwe!

Nic mi nie mow. Dzis od 16 co przysiade by odpoczac..to sie zastanawiam czy to jakies smyranie i wrecz b. Delikatne pukanie to to??? Haha niedlugo sie okaze:)

Dziewczyny, kciuki za wasze jutrzejsze usg genetyczne [emoji5]na pewno będzie wszystko w porządku [emoji106][emoji846]

Oj dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam solidne zakupy w next. Oby płeć się nie zmieniła hihihi :D
W zasadzie to mam już wszystkie ubranka oprócz ciepłej czapki i kombinezonów hihihi Chyba jestem trochę niecierpliwa. Ale z drugiej strony w czerwcu urządzamy pokój, potem wózek i inne takie. Będzie co robić. :)

To super [emoji5] next ma świetne ciuszki, Młodemu tez często kupowałam. A niebieski u nich jest naprawdę wyrazisty i kolorowy, a nie ciemny i bez wyrazu jak czasami w polskich ciuszkach [emoji16]

Nic mi nie mow. Dzis od 16 co przysiade by odpoczac..to sie zastanawiam czy to jakies smyranie i wrecz b. Delikatne pukanie to to??? Haha niedlugo sie okaze:)

Mnie od paru dni tak smyra.. szczególnie wieczorami czy jak leżę [emoji57][emoji5] nie wiem czy nie wymyślam czy sie nie rozkręci z czasem hehe [emoji846]

Kciuki za dzisiejsze wizyty :) odezwę się do was jak się wyśpię moja córka dala dziś popis jak o 1 w nocy wstała tak właśnie dopiero poszła spać [emoji33] jestem ledwo żywa klade sie do póki śpią oboje bo pewnie niedługo starszak wstanie :(

Patus gdybym znała płeć to też bym szalala i pomyślałam że gdybym nawet była to dziolcha to zamówiłam piękne błękitne ubranka z Disney i trudno :) dziewczynka nie musi chodzić w różowym..choć wierzę że to chłopak:)
Ech boję się rozczarowania:(
Każdy mówi będzie dziewczynka, itp ja się gotuje wtedy:) wiem że to obojętne no zdrowie ważne ale to moje ciche marzenie;)

Wiesz... co kto mówi to nie ma znaczenia dla tego kogoś kto już mieszka u ciebie w brzuszku [emoji5] moze akurat będzie chłopak jak sobie wymarzyłaś [emoji846]w 1.ciazy od momentu zrobienia testu czułam, że będzie synek. Lekarz mnie w ogole nie zdziwił [emoji5] ale z 2.strony patrząc tu po dziewczynach to rożnie bywa.. to 50% szansy, że się trafi hehe [emoji846] bratowa męża, przekonana była, że będzie chłopak, a okazało sie, że dziewczynka...
U mnie w rodzinie mówią, że będzie dziewczynka. Ale to z tego parcia na parkę[emoji28] nawet wczoraj moja babcia staruszka wywróżyła mi córkę, bo...... uwaga! Pożeram placki ziemniaczane a nie przepadam za mięsem Hahaha [emoji23] nie kłóciłam się z nią, bo nie kłócę sie ze starszymi ludźmi - taka uprzejma jestem [emoji51]mi by pasował 2.chlopak z wielu względów... i w ogole wyobrażałam sobie siebie nawet jako matkę trójki chłopaków - oszalałam, co? Niemniej jakby była dziewczynka tez będzie ok. Od jakiegoś czasu też coraz częściej myśle, że chyba jednak będzie córa... Synek to pragnienie, a przeczucie, że córka. Ale ważne żeby zdrowe było! Ten test Pappa dał mi popalić nerwowo i teraz tylko marze o zdrowym bobasie... ale chciałabym już znać płeć! Wyprawka i te sprawy [emoji16]

reklama
Witajcie koleżanki ;) U mnie trzecia noc przewracania się z boku na bok bez snu... i przez to wstaje jak połamana z bólem krzyża:hmm: i tak sobie myślę że co to będzie jak będę mieć ogromny brzuch i ograniczone ruchy w łóżku.....och....:)
A mam takie pytanie do was dotyczące chodzenia na basen jesteście za czy przeciw? bo mnie wszyscy w około straszą że bakterie w wodzie itd itd a chciałam kupić sobie karnet wprowadzić taką aktywność pod czas ciąży i chodzić dwa razy w tygodniu popluskać się dla relaksu i ruchu i nie wiem czy w końcu można czy nie?

Do góry