reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Eh, też bym wciągnęła kebaba.
Ale niestety mam od początku ciąży tak, że po 19/20 już nie mogę nic zjeść, bo jeśli coś zjem niedługo przed snem to jest mi potem niedobrze, dostaje zgagi, a rano po przebudzeniu to czuje sie jak po niezłej imprezie :D także smacznego Wam, ja sobie odbije jutro hahah :D

reklama
Mi właśnie mąż robi hamburgera :) kotleciki piecze, bułka, kiszony, pomidor, ser i rukola :) mmmm. A coś mnie brzusio rozbolał i leżakuje, córa się mną opiekuje :) i wiecie... Mam wrażenie, kolejny już raz, że czuję jakieś smyranie w brzuszku. Ale to przecież niemożliwe!

Nic mi nie mow. Dzis od 16 co przysiade by odpoczac..to sie zastanawiam czy to jakies smyranie i wrecz b. Delikatne pukanie to to??? Haha niedlugo sie okaze:)

Dziewczyny, kciuki za wasze jutrzejsze usg genetyczne [emoji5]na pewno będzie wszystko w porządku [emoji106][emoji846]

Oj dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam solidne zakupy w next. Oby płeć się nie zmieniła hihihi :D
W zasadzie to mam już wszystkie ubranka oprócz ciepłej czapki i kombinezonów hihihi Chyba jestem trochę niecierpliwa. Ale z drugiej strony w czerwcu urządzamy pokój, potem wózek i inne takie. Będzie co robić. :)

To super [emoji5] next ma świetne ciuszki, Młodemu tez często kupowałam. A niebieski u nich jest naprawdę wyrazisty i kolorowy, a nie ciemny i bez wyrazu jak czasami w polskich ciuszkach [emoji16]

Nic mi nie mow. Dzis od 16 co przysiade by odpoczac..to sie zastanawiam czy to jakies smyranie i wrecz b. Delikatne pukanie to to??? Haha niedlugo sie okaze:)

Mnie od paru dni tak smyra.. szczególnie wieczorami czy jak leżę [emoji57][emoji5] nie wiem czy nie wymyślam czy sie nie rozkręci z czasem hehe [emoji846]

Kciuki za dzisiejsze wizyty :) odezwę się do was jak się wyśpię moja córka dala dziś popis jak o 1 w nocy wstała tak właśnie dopiero poszła spać [emoji33] jestem ledwo żywa klade sie do póki śpią oboje bo pewnie niedługo starszak wstanie :(

Patus gdybym znała płeć to też bym szalala i pomyślałam że gdybym nawet była to dziolcha to zamówiłam piękne błękitne ubranka z Disney i trudno :) dziewczynka nie musi chodzić w różowym..choć wierzę że to chłopak:)
Ech boję się rozczarowania:(
Każdy mówi będzie dziewczynka, itp ja się gotuje wtedy:) wiem że to obojętne no zdrowie ważne ale to moje ciche marzenie;)

Wiesz... co kto mówi to nie ma znaczenia dla tego kogoś kto już mieszka u ciebie w brzuszku [emoji5] moze akurat będzie chłopak jak sobie wymarzyłaś [emoji846]w 1.ciazy od momentu zrobienia testu czułam, że będzie synek. Lekarz mnie w ogole nie zdziwił [emoji5] ale z 2.strony patrząc tu po dziewczynach to rożnie bywa.. to 50% szansy, że się trafi hehe [emoji846] bratowa męża, przekonana była, że będzie chłopak, a okazało sie, że dziewczynka...
U mnie w rodzinie mówią, że będzie dziewczynka. Ale to z tego parcia na parkę[emoji28] nawet wczoraj moja babcia staruszka wywróżyła mi córkę, bo...... uwaga! Pożeram placki ziemniaczane a nie przepadam za mięsem Hahaha [emoji23] nie kłóciłam się z nią, bo nie kłócę sie ze starszymi ludźmi - taka uprzejma jestem [emoji51]mi by pasował 2.chlopak z wielu względów... i w ogole wyobrażałam sobie siebie nawet jako matkę trójki chłopaków - oszalałam, co? Niemniej jakby była dziewczynka tez będzie ok. Od jakiegoś czasu też coraz częściej myśle, że chyba jednak będzie córa... Synek to pragnienie, a przeczucie, że córka. Ale ważne żeby zdrowe było! Ten test Pappa dał mi popalić nerwowo i teraz tylko marze o zdrowym bobasie... ale chciałabym już znać płeć! Wyprawka i te sprawy [emoji16]

reklama
Witajcie koleżanki ;) U mnie trzecia noc przewracania się z boku na bok bez snu... i przez to wstaje jak połamana z bólem krzyża:hmm: i tak sobie myślę że co to będzie jak będę mieć ogromny brzuch i ograniczone ruchy w łóżku.....och....:)
A mam takie pytanie do was dotyczące chodzenia na basen jesteście za czy przeciw? bo mnie wszyscy w około straszą że bakterie w wodzie itd itd a chciałam kupić sobie karnet wprowadzić taką aktywność pod czas ciąży i chodzić dwa razy w tygodniu popluskać się dla relaksu i ruchu i nie wiem czy w końcu można czy nie?

Do góry