reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
My uwielbiamy robic wlasne buleczki na ciepło z duza iloscia warzyw ..czy kurczaka. Czy wedlinki ..sera..co jest w lodowce ! Plus wlasny sosik czosnkowy itp. ...bajka! Cos jak domowy subway:)

Z mezem ogarnialismy domek..on malowal. Ja malowalam..ogarnialam w szafkach..male przemeblowanie..i wlasnie konczy mi sie piec placek z jablkami mmmmmm
Cos mi energia wrocila!

My też robimy, czasami w bulce czasami picie. A taki sosik czosnkowo jogurtowy najlepszy do mieska z grilla lub pieczonych ziemniaczków:) Ale taki kebaba z knajpy też ma swoj klimat i smaczek:)

Mi właśnie mąż robi hamburgera :) kotleciki piecze, bułka, kiszony, pomidor, ser i rukola :) mmmm. A coś mnie brzusio rozbolał i leżakuje, córa się mną opiekuje :) i wiecie... Mam wrażenie, kolejny już raz, że czuję jakieś smyranie w brzuszku. Ale to przecież niemożliwe!

reklama
Do góry