reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wiem, że tak jest. Później to nawet antybiotyk miałam. Ale zeschizowana byłam tuż po i unikałam wszystkiego co w mojej opinii mogło zaszkodzić. Dlatego zgrywalam taka bohaterkę ;) teraz już chyba nie będę [emoji28]

Mnie położna nastraszyła, że jak będzie bolało i będe się stresować, to nie będę miała pokarmu. Wtedy jeszcze nie wiedzialam jak to jest :)
Teraz też będzie inaczej i apap z kofeiną zabiorę na ból migrenowy po znieczuleniu w kregoslup w szpitalu :)

Haha przycięły komara i zapomniały o tobie :) :D ja urodziłam przed północą, godzinka na porodówce, a później przewiozły mnie na salę... Jeszcze jak mnie wiozły to pytałam się czy mogę iść się kapać. Pamiętam, że ich reakcja była: Teraz? A ja, że teraz, bo teraz jestem brudna i spocona, no i mąż jeszcze był, to przypilnowałby dziecko. Więc o 2.w nocy zaliczyłam siusiu i prysznic, ale już nie mogłam zasnąć...Pisałam z siostrami i przyjaciółką. Taaaaakie emocjeeeeeeeee :rofl::rolleyes2:
No zonka mialy jak mnie zobaczyly ze ja jjuz wykapana [emoji23] sama sie dziwilam ze po tak dlugim czasie bez snu, po porodzie w zaledwie 4 godziny snu czulam sie jak mlody bog [emoji23] szkoda tylko ze nie wygladalam tak dobrze [emoji23]

hej dziewczyny. pół godziny was nadrabiałam :p

u mnie córa wie już od kilku tyg. i mówi że mam słodki brzuszek i się przytula i głaszcze mówiąc "moja brzuchoczka" (cokolwiek to znaczy :D) i pyta kiedy wreszcie będziemy mieli to dziecko? no i oczywiście nie odpuszcza siostry Kasi :eek: nie wiem co to bedzie jak sie chlopak urodzi :p

co do porodu to ja chyba zdecyduje sie na cc bo mam stracha wielkiego. poprzednio o 4 mnie bóle obudziły i to takie konkretne ale ja nie mogłam się skupić na zegarku więc nie wiem która mogła być jak się krew polała. wytrzymałam jeszcze do obchodu no i pod nóż... 9:30 młoda była z nami
dochodziłam do siebie bardzo dobrze fakt że na przeciwbólowych ale jak mi wreszcie pozwolili wstać to nie potrzebowałam pomocy w ogóle. wszystko robiłam sama prócz kąpania bo to robią położne ;)

nie wiem czy widziałyście wpis z imionami ale chyba wybraliśmy dla dziewczynki Diana :tak:

Ja o porodzie nie myślę bo będę miała CC grunt to szybko się podnieść i zacząć chodzić a nie uzalac się,jestem dobrej myśli pocierpie po ale to da się przeciwbólowymi wygluszyc:) takze spoko:)
Ja zakupiłam kilka ubranek w necie:) I jestem z siebie dumna :)
Ale słodkie :) ja juz mam coraz większe trudności zeby sie powstrzymywać przed zakupami, a jak widzę takie słodkości jak Ty kupiłas to juz całkiem wymiękam ;)

Dita_333 Twój synek świetnie wytłumaczył skąd się bierze dzidziuś :-) :) ale się uśmiałam ;)

Mnie położna nastraszyła, że jak będzie bolało i będe się stresować, to nie będę miała pokarmu. Wtedy jeszcze nie wiedzialam jak to jest :)
Teraz też będzie inaczej i apap z kofeiną zabiorę na ból migrenowy po znieczuleniu w kregoslup w szpitalu :)
O tak ten ból głowy i zawroty był uciążliwy chyba nawet bardziej niż brzucha

reklama
Do góry