Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dodam tylko że czy to facet czy kobieta szacunek należy się każdemu. A faceci często potrzebują by mówić do nich DUŻYMI LITERAMI, tak ŁOPATOLOGICZNIE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]A większość wózków nie ma regulowanych raczek? Na pewno Baby Jogger ma regulowana- ja mam 1,61, a maz ma prawie 1,90 i każdy rączkę dostosowywał pod siebie [emoji5]
Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]
Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]
Taaaa, maz bedzie prowadzal w niedziele i swieta a ja w pozostale dni, wiec kalkulacja prosta [emoji23]Hehe nie będzie tak zle [emoji5] posprawdzasz różne modele, zobaczysz na żywo w sklepie i sie zdecydujesz.. pamiętaj, że jeszcze mąż też będzie prowadził wozek- wiec musi być kompromis [emoji846][emoji106]
Taaaa, maz bedzie prowadzal w niedziele i swieta a ja w pozostale dni, wiec kalkulacja prosta [emoji23]