reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Balonsbalons przykro mi, że tak się zachował - może przemyśli to jeszcze i się ogarnie. Mam nadzieję.

My właśnie zbieramy się w odwiedziny do przyjaciół - 22.03 urodziła się im córeczka ;) Musimy tylko szybko ogarnąć coś dla Małej - zadzwonili dzisiaj rano czy byśmy nie wpadli, a nie kupowałam nic wcześniej, bo nie wiedziałam kiedy się do nich wybierzemy ;p na szczęście od razu powiedzieli co by im się przydało - chcą matę do zabawy, więc myślę że w Smyku szybciutko ogarniemy, mamy akurat dużego niedaleko ;)

Ja juz nawet sie nie daje sprowokowac. Nie chcialam sie klucic ajjjj
Bardzo kiepski ten dzien . oby jutro bylo lepiej . wieczorem przyjedzie moja przyjaciolka do mnie to sie wyplacze. W sumie to ona jeszcze nic nie wie . nie chce jej psuc nerwow na wyjezdzie z rodzina . ale juz dzis wracaja wiec sie wyzale

Piorunem
No ale kwiecień maj to już spory maluch będzie [emoji5]6-7m-cy to dziecko na spacerówkę [emoji846]wg mnie to przy większych dzieciach nawet mogą sie już nie mieścić w gondoli [emoji846]noworodka nigdy bym do spacerówki nie wsadziła, ze względu na kręgosłup właśnie. Minimalnie to chyba 4m-ce moze mieć. Mój Młody z lipca i miałam problem, bo szybko wyrósł z gondoli, a miałam niby duża z x-landera,a tu zima... choć z 2.strony u nas w górach dużo śniegu spadło i wózkiem tak czy siak nie miałam jak jeździć bo koło domu chodnika nie mam a pług jeździł jak mu sie chciało i nie byłoby gdzie zjechać wózkiem jakby auto jechało.. wiec było kombinowanie przed domem.. [emoji5]w połowie lutego śnieg zszedł i elegancko spacerówka sie sprawdziła już [emoji5]

Balonsbalons
Przykre to bardzo... ale jak nie chciałaś sue kłócić? W sensie to on sie kłócił z tobą? O dziecko? Bo jak popiera zdanie matki.. to chyba nie ma o czym rozmawiać [emoji53]

reklama
Do góry