reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Balonsbalons przykro mi, że tak się zachował - może przemyśli to jeszcze i się ogarnie. Mam nadzieję.

My właśnie zbieramy się w odwiedziny do przyjaciół - 22.03 urodziła się im córeczka ;) Musimy tylko szybko ogarnąć coś dla Małej - zadzwonili dzisiaj rano czy byśmy nie wpadli, a nie kupowałam nic wcześniej, bo nie wiedziałam kiedy się do nich wybierzemy ;p na szczęście od razu powiedzieli co by im się przydało - chcą matę do zabawy, więc myślę że w Smyku szybciutko ogarniemy, mamy akurat dużego niedaleko ;)

Ja juz nawet sie nie daje sprowokowac. Nie chcialam sie klucic ajjjj
Bardzo kiepski ten dzien . oby jutro bylo lepiej . wieczorem przyjedzie moja przyjaciolka do mnie to sie wyplacze. W sumie to ona jeszcze nic nie wie . nie chce jej psuc nerwow na wyjezdzie z rodzina . ale juz dzis wracaja wiec sie wyzale

Piorunem
No ale kwiecień maj to już spory maluch będzie [emoji5]6-7m-cy to dziecko na spacerówkę [emoji846]wg mnie to przy większych dzieciach nawet mogą sie już nie mieścić w gondoli [emoji846]noworodka nigdy bym do spacerówki nie wsadziła, ze względu na kręgosłup właśnie. Minimalnie to chyba 4m-ce moze mieć. Mój Młody z lipca i miałam problem, bo szybko wyrósł z gondoli, a miałam niby duża z x-landera,a tu zima... choć z 2.strony u nas w górach dużo śniegu spadło i wózkiem tak czy siak nie miałam jak jeździć bo koło domu chodnika nie mam a pług jeździł jak mu sie chciało i nie byłoby gdzie zjechać wózkiem jakby auto jechało.. wiec było kombinowanie przed domem.. [emoji5]w połowie lutego śnieg zszedł i elegancko spacerówka sie sprawdziła już [emoji5]

Balonsbalons
Przykre to bardzo... ale jak nie chciałaś sue kłócić? W sensie to on sie kłócił z tobą? O dziecko? Bo jak popiera zdanie matki.. to chyba nie ma o czym rozmawiać [emoji53]

reklama
Do góry