reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Balons bardzo mi przykro :( Mam nadzieję, że wszystko skończy się dla Ciebie pomyślnie.

Moja córka urodzona w czerwcu jeździła w gondoli, jakoś do przełomu lutego/marca. Potem już zaczęła się dźwigać, więc zawędrowała do spacerówki. Mieliśmy Tako Jumpera.

A większość wózków nie ma regulowanych raczek? Na pewno Baby Jogger ma regulowana- ja mam 1,61, a maz ma prawie 1,90 i każdy rączkę dostosowywał pod siebie [emoji5]
Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]

Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]

W xlanderze gondolę można założyć bez adaptera i wtedy jest nisko, raczkę ma regulowaną. Najlepiej pojechać do sklepu np swiata dziecka i poogladać, na pewno znajdziecie jakiś niższy i delikatny

Hehe nie będzie tak zle [emoji5] posprawdzasz różne modele, zobaczysz na żywo w sklepie i sie zdecydujesz.. pamiętaj, że jeszcze mąż też będzie prowadził wozek- wiec musi być kompromis [emoji846][emoji106]

@MangoWawa
A ja u ciebie dalej wierzę w córę [emoji5] a ty masz dwójkę dzieci? Synków? Nie wiem dlaczego myślałam, że jednego... [emoji846]

Hehe nie będzie tak zle [emoji5] posprawdzasz różne modele, zobaczysz na żywo w sklepie i sie zdecydujesz.. pamiętaj, że jeszcze mąż też będzie prowadził wozek- wiec musi być kompromis [emoji846][emoji106]
Taaaa, maz bedzie prowadzal w niedziele i swieta a ja w pozostale dni, wiec kalkulacja prosta [emoji23]

Taaaa, maz bedzie prowadzal w niedziele i swieta a ja w pozostale dni, wiec kalkulacja prosta [emoji23]

Tyż prawda [emoji5] tym bardziej, że rok macierzyńskiego teraz jest.. rarytas [emoji16][emoji846]ja z Młodym byłam 5,5miesiaca plus trochę urlopu to wyszło pol roku, a teraz rok!![emoji51][emoji5]

reklama
Nie chce wszystjiego tu opisywac . dla mnie sytuacja jest nie do przyjecia. Czuje sie oszukana i rozczarowana poprostu . teraz to sama nie wiem co myslec i co czuje nie wiem co czynic . napewno nie mam ani za co przepraszac ani prosic . nie wiem teraz nawet co mialby zrobic zebym mu uwiezyla i wybaczyla jesli oczywiscie zechcialby wrocic dzieki dziewczyny za wsparcie . czekam na jego reakcje .

Do góry