reklama
Pala88_emku
Zaciekawiona BB
Ka majówkę spędzam bez specjalnego planu. Na pewno jakieś ognisko albo grill. Ale i tak humor mi nie dopisuje przez wyniki. Cały czas mam myśli, że to już koniec. Papa nie daje wielkich nadzieji 1:12 kość nosowa wg opisu brak/hipoplastyczna, przezierność 4,15mm mój lekarz też powiedział że wolałby przynajmniej milimetr mniejszą przezierność. A czekanie do 10.05 na genetyka trochę przeraża. A 26.05 lecimy go Gracji na dwa tygodnie do kuzynki na urodziny i zamiast cieszyć się to jestem cały czas zdołowana.
Balonsbalons
Fanka BB :)
Ja na iprezie urodzinowej przyjaciółki
35 to jakby druga 18
Impreza z grillem i tancami nawet przytupalam nóżkami ale tez dziwnie patrzec na wszystkich wstawionych znajomych
Haha ale ja jutro przynajmniej nie bede miala kaca))
W pracy masakra ciezko bylo
Ale powiem wam ze ja juz cos tam serio czuje teraz jak potanczylam i usiadlam serio znajome laskotki z pierwszej ciazy
35 to jakby druga 18
Impreza z grillem i tancami nawet przytupalam nóżkami ale tez dziwnie patrzec na wszystkich wstawionych znajomych
Haha ale ja jutro przynajmniej nie bede miala kaca))
W pracy masakra ciezko bylo
Ale powiem wam ze ja juz cos tam serio czuje teraz jak potanczylam i usiadlam serio znajome laskotki z pierwszej ciazy
Evi_88
Zaciekawiona BB
Nie zaniosłam, ale z nią rozmawialam osobiscie i nic nie wspomniała o jakimkolwiek zaświadczeniu. Przyjęła l4 i wiadomość, że jestem w ciazy. W takim razie będę to wyjaśniać mailowo.Średnia z 12 miesięcy jest liczona do wypłaty przez ZUS, pracodawca płaci 33 lub 30 dni L4 100% pensji. Zaniosłaś zaświadczenie że jesteś w ciąży? Bo u mnie bez tego nie wypłacą 100% mimo literki B na zwolnieniu. Wszystko zależy od kadrowej
Dzięki!
Kelyana
Współczuje bardzo tego przez co właśnie przechodzisz, wysyłam dużo pozytywnych myśli i ściskam.Ka majówkę spędzam bez specjalnego planu. Na pewno jakieś ognisko albo grill. Ale i tak humor mi nie dopisuje przez wyniki. Cały czas mam myśli, że to już koniec. Papa nie daje wielkich nadzieji 1:12 kość nosowa wg opisu brak/hipoplastyczna, przezierność 4,15mm mój lekarz też powiedział że wolałby przynajmniej milimetr mniejszą przezierność. A czekanie do 10.05 na genetyka trochę przeraża. A 26.05 lecimy go Gracji na dwa tygodnie do kuzynki na urodziny i zamiast cieszyć się to jestem cały czas zdołowana.
Paulianna89
Ka majówkę spędzam bez specjalnego planu. Na pewno jakieś ognisko albo grill. Ale i tak humor mi nie dopisuje przez wyniki. Cały czas mam myśli, że to już koniec. Papa nie daje wielkich nadzieji 1:12 kość nosowa wg opisu brak/hipoplastyczna, przezierność 4,15mm mój lekarz też powiedział że wolałby przynajmniej milimetr mniejszą przezierność. A czekanie do 10.05 na genetyka trochę przeraża. A 26.05 lecimy go Gracji na dwa tygodnie do kuzynki na urodziny i zamiast cieszyć się to jestem cały czas zdołowana.
Bardzo Ci współczuję [emoji17] nie wyobrażam sobie tego co musisz przezywać....
Ja mam usg genetyczne 8.05.
majacyr
A możesz mnie oświecić co te wyniki znaczą? Bo ja się nie znam.Ka majówkę spędzam bez specjalnego planu. Na pewno jakieś ognisko albo grill. Ale i tak humor mi nie dopisuje przez wyniki. Cały czas mam myśli, że to już koniec. Papa nie daje wielkich nadzieji 1:12 kość nosowa wg opisu brak/hipoplastyczna, przezierność 4,15mm mój lekarz też powiedział że wolałby przynajmniej milimetr mniejszą przezierność. A czekanie do 10.05 na genetyka trochę przeraża. A 26.05 lecimy go Gracji na dwa tygodnie do kuzynki na urodziny i zamiast cieszyć się to jestem cały czas zdołowana.
Dlaczego mówisz, że koniec?
A dzieciaczek ile ma długości?
Może za wcześnie poszłaś na prenatalne?
majacyr
Ja nie zanosiłam zaświadczenia, gin wysłał L4 e-zwolnienie i mam na pasku płac 100%.Średnia z 12 miesięcy jest liczona do wypłaty przez ZUS, pracodawca płaci 33 lub 30 dni L4 100% pensji. Zaniosłaś zaświadczenie że jesteś w ciąży? Bo u mnie bez tego nie wypłacą 100% mimo literki B na zwolnieniu. Wszystko zależy od kadrowej
Pytałam mojej Pani Kierownik czy mam przynieść zaświadczenie, to powiedziała, że nic kadrowa nie chciała.
reklama
MangoWawa
Ja nie zanosiłam zaświadczenia, gin wysłał L4 e-zwolnienie i mam na pasku płac 100%.
Pytałam mojej Pani Kierownik czy mam przynieść zaświadczenie, to powiedziała, że nic kadrowa nie chciała.
Od lipca mają byc obowiazkowe te ezwolnienia, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, czy panie z kadr (starej daty) beda wiedziały co i jak. Bedzie zamieszanie